PRÁCE 🧰

Škoda Fabia Monte Carlo poprvé zobrazena na skicách

2. 2. 2022 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Automobilka Škoda přináší první pohled na nový model Fabia Monte Carlo. Tato sportovně-lifestylová varianta se poprvé představila před 11 lety a od té doby se těší oblibě.

Skica Fabia Monte Carlo

Pro verzi Monte Carlo jsou typické černé prvky, které zdůrazňují výrazně emocionálnější linie a dynamické proporce auta. Optické akcenty uvnitř budou tvořit materiály v dekoru Carbon a výrazně červené dekorační lišty. Skica exteriéru nového modelu ukazuje, jak typické vizuální detaily této modelové varianty umocňují designový jazyk a dynamický vzhled vozu.

Skica interiéru Škoda Monte Carlo

Masku chladiče bude rámovat černá linka, v podobném duchu bude spodní hrana spoileru, difuzor, nápisy na zadních dveřích a kryty vnějších zpětných zrcátek. Přední blatníky bude zdobit plakety Monte Carlo. Co se týká interiéru ten bude rovněž černý. Ve výbavě nebudou chybět sportovní sedadla s integrovanou opěrkou hlavy a tříramenný multifunkční sportovní volant. Nápaditě jsou řešena madla dveří s výrazným červeným akcentem. 

Rok 2011 přinesl dynamické kompaktní modely s označením Monte Carlo. Výbava bývá bohatší než ta sériová a verze má odkazovat na legendární Rallye Monte Carlo. Škoda představila tuto variantu poprvé u druhé generace modelu Fabia. V současné době se verze Monte Carlo prodává u modelů Scala a Kamiq, brzy přibude možnost i u nové Fabie.

Zdroj info: Škoda Auto.
Zdroj médií: Škoda Auto.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články