PRÁCE 🧰

Sex v autě: Na co si dát pozor a jak na to

30. 9. 2022 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Možná se vám to už stalo. Prostě si jen tak jedete s někým autem a najedou na vás přijde chuť na intimnosti. Druhá strana není proti a vzhledem k okolnostem se jeví jako nejlepší možnost pro daný akt právě interiér vozu.

Sex v autě - jak na to a na co si dát pozor?

Předem upozorňujeme, že rozhodně neručíme za zdravotní, materiální, či jinou újmu, kterou můžete při provozování intimních aktivit ve voze utrpět. Auto je určeno primárně k přepravě osob a je potřeba s tím počítat. Budeme si však vždy stát za tím, že prakticky neexistuje vůz, ve kterém by "to" nešlo. I malé Citigo, které jsme v jeho elektrické variantě testovali, skýtá dostatek prostoru pro něco žhavějšího.

Sex v autě a bezpečnost

Ne, teď nemáme na mysli ochranu před pohlavními chorobami, nebo otěhotněním, předpokládáme, že pokud máte oprávnění řídit vozidlo, tak jste v tomto už dostatečně zodpovědní. Jde nám o fyzickou bezpečnost vás i ostatních, kteří se mohou pohybovat v okolí. Jakkoliv se vám protějšek líbí a přitahuje vás k nepříčetnosti, určitě nezapomeňte zabrzdit vůz ruční brzdou, zařadit jedničku nebo zpátečku, vypnout motor a rozhodně bychom neparkovali někde ve svahu, ale spíše na rovině. A určitě bychom si vybrali místo daleko od očí ostatních účastníků provozu, kolemjdoucích a cyklistů. Parkoviště v lese může být v pohodě a z našich zkušeností se jeví jako optimální volba. Pozor však na jarní rozblácená pole a okraje lesů. Mohou představovat past, ze které už se sami nedostanete.

Udělejte si místo

Interiér auta je obvykle limitující svým stísněným prostorem. Proto není od věci přesunout se na zadní řadu sedadel (pokud ji auto má) a přední sedačky posunout jak jen to jde dopředu. Možná vás udiví, jak moc místa jste si najednou vytvořili a jak moc se zvedla variabilita poloh, které můžete provozovat. Co se týče vertikálního směru, tak zde mají jednoznačnou výhodu majitelé kombíků, svažující se linie střechu u sedanu si zkrátka někdy vybere svoji daň.

Správná sexuální poloha

Co se týče samotných poloh, tak zde je jednoznačně prostor pro fantazii a improvizaci. Osvědčenou klasiku představuje ta, kdy muž klečí na podlaze před zadní řadou sedadel, na které se mu nastaví žena. Případně oblíbená "ze zadu", eventuálně si žena může vylézt na partnera sedícího na sedadle.

Využijte interiér vozu

Soulož v autě má oproti ostatním místům značnou výhodu v tom, že je tam vždycky se čeho chytit. Ať už je to opěradlo sedadla, madlo na dveřích či na stropě. Bezpečnostní pás pak představuje možnost toho druhého i malinko spoutat. Možností je spousta, stačí se podívat kolem sebe.

Vylezte ven!

Jestli se opravdu hodně rozvášníte, možná budete potřebovat opravdu více místa, než kolik je schopen váš vůz poskytnout. Nebojte se tedy vylézt z auta ven. Tam se opět otevírají nové možnosti poloh, nejvíce se asi ty, kdy se může jeden z páru o něco opřít, třeba o víko kufru. Posadit si partnerku na přední kapotu však u většiny aut nedoporučujeme, jakmile ji prohnete, může se nevratně zdeformovat (kapota, partnerka snad ne).

Zdroj médií: pxhere.

Podobné články