PRÁCE 🧰

Řidič Multiply si udělal parkoviště z heliportu

17. 9. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Fiat

Pardubice jsou vším, jen ne rájem pro automobilisty. Průjezd městem je v ranních i odpoledních hodinách takový malý očistec, nemluvě o tom, že město dlouhodobě neřeší nedostatek parkovacích míst. Ani to však neomlouvá řidiče Fiatu Multipla, který si snad nemohl vybrat horší místo pro odstavení svého vozu.

Řidič Multiply si udělal parkoviště z heliportu

Parkovat na heliportu je nevhodné

Někteří řidiči (a řidičky) dokáží zaparkovat všelijak, ale legrace končí ve chvíli, kdy svojí neschopností nebo možná spíše blbostí, začnou ohrožovat jiné. Řidič této Multiply patrně nenašel vhodné parkovací místo u nemocnice v Pardubicích a tak se rozhodl si udělat parkoviště z heliportu.

To neušlo městské policii, která se zanedlouho dostavila na místo a vozidlu, řidiči vozu, který zastavil za nepřehlédnutelnou značkou Zákaz vjezdu, dala pokutu 1 000 korun. Věc se vyřešila na místě a řidič tak projevil alespoň elementární inteligenci a nebude nutné přestupek řešit před správním orgánem.

Řidič Multiply si udělal parkoviště z heliportu

O zdravém rozumu by se však v tomto případě dalo s úspěchem pochybovat, vybrat si pro zaparkování takhle hloupé místo je skutečně na pováženou.

Zdroj médií: facebook.

Podobné články