PRÁCE 🧰

Registr vozidel Plzeň: Kam vyrazit pro přihlášení, odhlášení auta v Plzni

16. 10. 2021 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Registr vozidel najdete v každém větším městě. Není proto divu, že i Plzeň má svou pobočku, na které můžete vyřídit všechny potřebné formality týkající se vašeho vozu. Víte, kde se nachází a jaké má úřední hodiny?

Registr vozidel Plzeň

Články na téma registry vozidel:

  1. Registr vozidel Praha
  2. Registr vozidel Brno
  3. Registr vozidel Plzeň - právě čtete
  4. Registr vozidel Pardubice

Čím se zabývá registr vozidel

Registr vozidel bude cílem vaší cesty v případě, že potřebujete nově zaregistrovat nebo přepsat vozidlo. Zaregistrovat vůz budete muset, ať už jste ho koupili v tuzemsku nebo v zahraničí. Bez této oficiality si moc nezařídíte.

Registr vozidel řeší také vyřazení z evidence. Pokud váš stávající model docela dosloužil, budete se muset na pobočku vydat znovu a tuto skutečnost nahlásit.

Na registru vozidel si můžete zažádat i o vydání registračních značek. Těch náhradních, i těch na přání. Pokud jste značku ztratili nebo jste si naopak pořídili například nosič na kola, který tu stávající zakrývá, budete muset pořídit náhradní.

Pracovníci registru vám také mohou vydat duplikát velkého technického průkazu v případě ztráty originálu. Stejně tak je v jejich kompetenci provádět v technickém průkazu změny.

Registr vozidel Plzeň město

Registr vozidel spadá pod Magistrát města Plzně a konkrétně Odbor registru vozidel a řidičů. Najdete ho na adrese Koterovská 162.

Pokud chcete registr vozidel navštívit, můžete v úředních hodinách. Ty jsou v pondělí a středu od 8:00 do 18:00 a v úterý a čtvrtek od 8:00 do 12:00.

Registr vozidel okres Plzeň - sever

V tomto okrese je registr vozidel na úřadech města Nýřany a Kralovice. Pracoviště Městského úřadu Nýřany najdete také v Plzni na adrese Klatovská 2755/200a. Úřad Kralovice naleznete na adrese Manětínská 493, Kralovice. 

Online rezervace registru vozidel v Plzni

Pokud nechcete dorazit na registr vozů a tam zjistit, že před vámi už čeká dlouhá řada dalších klientů, můžete buď vyrazit brzy před otevírací hodinou, nebo si prostřednictvím online rezervace zamluvit konkrétní čas. Druhý jmenovaný způsob je jistě příjemnější.

Zdroj médií: Depositphotos.

Podobné články