PRÁCE 🧰

Přijďte se podívat na Diagnostic Con - největší akci, která se týká všeho kolem diagnostiky vozu

1. 9. 2020 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Dnešní vozy na sebe díky možnosti pokročilé diagnostiky umí prásknout kde co. Nejčastěji to ale využívají servisní technici, kteří tak mohou lépe najít závadu a rychleji ji opravit. Jenže často to není až tak jednoduché, jak se může zdát.

Diagnostic Con

A právě problematikou autodiagnostiky se kompletně zabývá Diagnostic Con. Je to poměrně obří akce, kde se bude dít spousta zajímavých věcí. Od technických přednášek, přes školení, až po soutěže a setkání s absolutními kapacitami v oboru. Jak už zaměření akce napovídá, je určena pro odbornou veřejnost, servisní techniky, odborníky a zkrátka všechny, kteří se o autodiagnostiku zajímají nebo s ní mají něco do činění.

Diagnostic Con se koná v multifunkčním kongresovém centru O2 universum v Praze, které přiléhá ke známé sportovní hale O2 arena. Akce proběhne 22.9. a jelikož potrvá jeden den, počítejte s tím, že program bude opravdu nabitý a neustále se bude něco zajímavého dít.

Diagnostic Con

Vlivem opatření zavedených kvůli COVID-19 je počet účastníků omezen, doporučujeme tedy se zakoupením vstupenky příliš neváhat. Její součástí je i online vstupenka, pro případ, že byste se nemohli na Diagnostic Con z jakéhokoliv důvodu dostavit. Přednášky budou živě streamované a online bude možné pokládat i dotazy.

Zdroj médií: Diagnostic Con.

Podobné články