PRÁCE 🧰

SOUTĚŽ: Má vaše auto neřešitelný problém? Vezměte ho na Diagnostic Con

2. 9. 2020 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Jestliže si vy nebo váš automechanik lámete hlavu nad nějakou závadou, ze které už šedivíte zoufalstvím, nezoufejte. Na Diagnostic Conu bude tak šílená koncentrace odborníků na vyhledávání závad, že je prakticky nemožné, aby vám nepomohli.

Jelikož jsme mediálním partnerem Diagnostic Conu, můžeme si dovolit vybrat nějakou opravdu hodně těžko zjistitelnou závadu, vzít auto touto závadou trpící na zmíněnou akci a tam to nechat rozlousknout ty nejlepší z nejlepších.

Tihle borci jsou zvyklí řešit neřešitelné prakticky denně. Jsou to lidé, kteří jsou schopni měřit zapalování plechovkou od piva, dát dokupy auto, které prošlo rukama opravdu nešikovného tunera nebo třeba vyřešit věci, se kterými si neví rady ani autorizovaní technici.

Po vás chceme jen to, abyste nám napsali, s čím si nevíte rady. Nemusíte používat odborné termíny, prostě se jen pokuste nám závadu co nejlépe a jednoduše popsat. Ideálně její projevy, ať už jsou jakkoliv zvláštní. Soutěžte s námi na našem Facebookovém profilu o pomoc s řešením problému. Vítěze soutěže vezmeme na Diagnostic Con a na místě ho dáme do rukou odborníkům, kteří vám pomohou problém identifikovat a vyřešit.

A aby toho nebylo málo, tak na Facebooku probíhá i druhá soutěž, a to o tři vstupenky na akci. Doporučujeme tedy příliš neváhat.

Zdroj médií: fcd.eu.

Podobné články