PRÁCE 🧰

Nový Nissan Qashqai ukázal interiér. Bude plný kvalitních materiálů a samozřejmě displejů

7. 12. 2020 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Nissan

Japonská automobilka láká na třetí generaci Nissanu Qashqai, respektive na jeho interiér, který, zdá se, bude velice příjemným místem.

Nissan Qashqai interier

Abychom si ale sedli zase zpátky na zem, tak dopředu varujeme případné zájemce, že automobilky se málokdy prezentují obrázky těch nejchudších výbav, které vypadají o poznání méně lákavě.

Nissan Qashqai interier

Jak je z fotografií patrné, tak Nissan drží trend nastavený v posledních letech. To znamená velký barevný displej před řidičem o úhlopříčce 12,3" a k tomu 9" zobrazovač uprostřed palubní desky. Samozřejmě z ní bude vyčuhovat a nebude zakomponovaný do ní, jak velí móda. Počítat můžeme s Android Auto i Apple CarPlay. Dalším vychytávkou bude head-up displej o rozměru 10,8", který bude řidiči v zorném poli zobrazovat nejdůležitější údaje.

Nissan Qashqai interier

Stran materiálů slibuje automobilka možnost čalounění kůží Nappa a masážní režimy pro přední sedadla. Audiosystém bude mít za příplatek značku Bose, takže co se týče kvality, nelze očekávat nic jiného, než výrazný nadprůměr.

Nissan Qashqai interier

Podrobnosti bychom se měli dozvědět na jaře, kdy toto SUV přijde na trh. Základní pohonnou jednotkou bude mild-hybridní jedna-trojka. Kufr bude mít objem 484 litrů.

Zdroj médií: Nissan.

Podobné články