PRÁCE 🧰

Nová Octavia odstartuje na 456 900 korunách. Kombík už si můžete objednat

28. 11. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Škoda

Škoda spustila objednávky a s nimi i konfigurátor, kde si zájemci mohou sestavit vůz podle svých představ. Zatím je ale nabídka trochu omezená.

Kolik bude stát nová Octavia? Odstartuje na 456 900 korunách.

Nejdřív kombi, potom liftback

První přijde kombík, liftback ještě k objednání není. Kdo chce novou Octavii co nejdříve, bude si muset vybrat z trochu chudé nabídky motorů a výbav Ambition a Style. Základ tvoří benzínová 1.5 TSI o výkonu 110 kW s manuálem. Dvoulitrový diesel 2.0 TDI je v nabídce buď opět s manuální převodovkou, kde bude mít výkon 85 kW nebo se sedmistupňovým automatem, kde ze sebe vydoluje až 110 kW.

Škoda Octavia Style

Na jaké ceně bude Octavia startovat?

V současné chvíli tedy je možné koupit nejlevněji Octavii za 636 900 korun. Levnější provedení přijdou až v březnu, kdy bude dostupný i naprostý základ za 456 900 korun . Automobilka spoléhá na to, že kdo chce tuto modlu českých řidičů co nejdříve, rád si připlatí a levnější modely proto mohou počkat. Na druhou stranu, Ambition je výbava, která obsahuje vše podstatné, jako je třeba dvouzónová klimatizace a věci typu průhledový displej před řidičem jsou za příplatek.

Škoda Octavia Ambition

Zdroj médií: škoda.

Podobné články