PRÁCE 🧰

Nepraktické interiéry

10. 2. 2022 1 min. čtení diskuze (0) Názory

Nesnáším v autech cokoliv, co se leskne! Ať v reklamě sedne do auta dlouhonohá paní v kostýmku nebo vousatej tatík, co zrovna celej zabahněnej slezl z horského kola, jako zázrakem po nich zůstane interiér sterilně čistý. Včetně všech těch lesklých ploch a displejů!

Nepraktický interiéry

Moje okolí mi říká, že to někdy s mytím rukou a hygienou obecně přeháním (poslední rok jim trochu sklaplo, pravda), ale nenašel jsem zatím způsob, jak najít něco v nabídce infotainmentu, aniž bych tam zanechal otisky.

A to nejsou jen otisky, které se dají vyčistit. Trvalejší známky používání nesou lesklé plasty. Zejména pak ty černé. To, co u nového auta vypadá honosně, je v řádech jednotek týdnů plné škrábanců a vrypů. Prosím, ne! Nechte si tyhle nepraktické povrchy, displejům dávejte matnou obrazovku a vybodněte se na cokoliv, co se leskne.

I dnešní auta budou jednou letité ojetiny a podívejte se, jak vypadají interiéry třeba jedničkových oktávek. Co oktávek! Felicií! Až na sedačky a ošoupaná tlačítka jsou většinou v pohodě a po troše péče vypadají tak, jako před lety, když bylo auto nové. A pak si sedněte do prakticky jakéhokoliv současného, rok starého auta. Všechno, co bylo dřív “piano black”, vypadá jak přejeté hrubým šmirglpapírem. Proboha, proč?

Zdroj info: Zkušenosti autora.
Zdroj médií: Depositphotos.

Podobné články