PRÁCE 🧰

Auta s nejluxusnějšími interiéry

27. 2. 2024 3 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Zajímá vás, které auto má ten nejluxusnější interiér? A nepatří tam náhodou to vaše? Dnes se podíváme na pět nejluxusnějších interiérů automobilů.

Auta s nejluxusnějšími interiéry

Luxusní automobily jsou známé svými výkonnými motory, dobrým zrychlením a vysokým komfortem. To vše však není nic bez luxusního interiéru, který zajistí pohodlí a pocit výjimečnosti i na dlouhých cestách. Které auto má však ten nejluxusnější?

1. místo BMW 7. řady

BMW sedmé řady, vlajková loď německé automobilky BMW, je jasným synonymem luxusu, pohodlí a špičkové technologie. Tento prémiový sedan je vybaven řadou exkluzivních prvků. Jednou z hlavních předností BMW 7 řady je jeho špičkový audiosystém Bowers & Wilkins Surround Sound, který poskytuje neuvěřitelně čistý a detailní zvuk. Tento systém využívá 19 vysoce výkonných reproduktorů, které jsou strategicky umístěny po celém luxusním interiéru vozu, a vytvářejí tak pohlcující zážitek z poslechu hudby. Pro ještě větší pohodlí cestujících jsou v BMW 7 Series k dispozici multifunkční a masážní kožená sedadla. Tato sedadla se mohou naklánět až do 42,5 stupňů, což zajišťuje maximální komfort i během dlouhých cest. Dle své libosti si můžete nastavit přes funkci „My Modes“, přednastavené režimy, které upravují osvětlení, hudbu a sedadla tak, aby odpovídaly konkrétní náladě.

BMW 7. řady

2. místo Bentley Continental GT

Interiér Bentley Continental GT je jako z jiného světa. Je to místo, kde se snoubí luxus s výkonem a kde se každý detail dokonale doplňuje. Interiér vozu je možné kombinovat v řadě nových barev a materiálů, které vám umožní vytvořit si vůz, který bude dokonale odrážet váš vkus. Pokud hledáte útulný a elegantní interiér, můžete si vybrat z řady teplého dřevěného obložení, například z ořechu nebo mahagonu. Tyto materiály dodávají interiéru pocit luxusu a elegance. Pokud dáváte přednost sportovní atmosféře, můžete si vybrat Alcantaru nebo karbon. Bez ohledu na to, jaký styl interiéru si vyberete, můžete si být jisti, že bude dokonale ladit s elegantním designem vozu.

Bentley Continental GT

3. místo Rolls-Royce Phantom

Rolls-Royce Phantom je vrcholem stylu a luxusu. Zadní okna se záclonami pro větší soukromí vám umožňují vychutnat si dokonalý klid. Luxusní interiér auta je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů, včetně kůže, dřeva a kovu. Sedadla jsou čalouněna měkkou kůží a mají masážní funkce, které vám zajistí maximální pohodlí i na dlouhých cestách. Rolls-Royce nabízí také služby Bespoke, které umožňují majitelům Phantomu přizpůsobit si vůz podle svých vlastních představ. Tyto služby zahrnují širokou škálu možností včetně barev, materiálů, designu a funkcí. Díky službám Bespoke může být každý Phantom jedinečným a nezapomenutelným uměleckým dílem, které odráží osobnost svého majitele.

Rolls-Royce Phantom

4. místo Rolls-Royce Spectre

Rolls-Royce Spectre je ultimátním ztělesněním luxusního elektromobilu, který spojuje klasický design s nejmodernějšími technologiemi. Toto sportovní kupé se pyšní nádherným interiérem, díky kterému se budete cítit jako doma ve své vile na drahém koberci. Pokud jste ale fanoušky zvuku spalovacích motorů, Spectre vám dává možnost vychutnat si tento nezaměnitelný zvuk díky reproduktorům, které ho dokáží imitovat. Přesto však Spectre skutečně vyniká svou neuvěřitelně tichou jízdou, která je doslova jako létání na magickém koberci. Spectre je skutečným mistrovským dílem, které spojuje luxus minulosti s pokrokem budoucnosti. Je to vůz, který vám umožní zažít jízdu v té nejvyšší kvalitě, aniž byste museli vzdát se svého oblíbeného klasického designu.

Rolls-Royce Spectre

5. místo Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur, nejnovější vlajková loď britské automobilky, je ztělesněním luxusu a dokonalosti. Jeho majestátní exteriér vás ohromí svou elegancí a vytříbeností, zatímco opulentní interiér vás přenese do zcela jiného světa. Interiér vozu Flying Spur je naprostým mistrovským dílem řemeslného umění. Kůže nejvyšší kvality, přírodní dřevo a vysoce kvalitní hliník se spojují v dokonalé harmonii, aby vytvořily prostor, který je stejně tak krásný jako praktický.

Bentley Flying Spur

Zdroj info: Road and Track.
Zdroj médií: Depositphotos, X.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články