PRÁCE 🧰

VIDEO: Litá kola z plechových disků, kolik toho vydrží?

6. 12. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Mercedes-Benz

"Kola dělaj auto." To se dozvíte nejen od účastníků tuningových srazů, ale rozhodně na tomto lidovém moudru něco je. Jenže, co dělat, když jste Rus, máte hluboko do kapsy a chcete zapůsobit na Mášu? Stačí trochu šikovnosti, pár plechových disků, kovových profilů, flexa a barvy ve spreji.

VIDEO: Lité kola z plechových disků, kolik toho vydrží?

Rusko je zemí neomezených možností

Chlapci z kanálu Garage 54 se opět vyznamenali, ukázali, že Rusko je zemí neomezených možností a že každý problém má prakticky nekonečné množství řešení. Vyrobit si falešná litá kola z plechových disků není zase tak složité.

Vlad si prostě vzal inspiraci z parádních kol na BWM, chopil se rozbrušovačky a do otvorů vyřezaných v plechovém ráfku pak navařil kovové profily obdélníkového průřezu. Aby to vypadalo dokonale, dostala nová kola pěkný lak.

Překvapení nakonec

Po nasazení pneumatik a vyvážení pak došlo na testování. Starší Mercedes je dostal na hnanou nápravu, aby se ukázalo, zda kola zvládnou přenášet výkon na silnici. Možná vás to překvapí, ale kola vydržela i prudší rozjezdy bez problémů, nikde nic nevibrovalo a nepovolilo. I přesto ale musíme důrazně varovat před podobnými testy v domácích podmínkách. To, že s tím v Rusku ujeli pár kilometrů, neznamená, že se při prudším nárazu kola nerozpadnou.

Zdroj médií: youtube.

Podobné články