PRÁCE 🧰

Land Rover Defender bude k mání i v užitkové verzi

30. 6. 2020 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Land Rover

Nová verze se bude jmenovat Hard Top, z terénních schopností neztratí zhola nic, ale pro doručování balíků v horách to může být hodně solidní pomocník.

Land Rover Defender Hard Top bude mít vpředu dvě plnohodnotná sedadla plus jedno spíše nouzové a zbytek vnitřku bude tvořen nákladovým prostorem. K dostání budou dvě verze, a to 90 a 110. Delší varianta (110) bude mít volitelně vzduchové odpružení, které bude umět měnit světlou výšku pro lepší průchodnost terénem.

Pořád skvělý v terénu

Schopnosti v terénu budou opět excelentní, nájezdové úhly budou 38° a 40°, přejezdový potom 28°. Brodění bude možné v až 90 cm hluboké vodě. Zpětné zrcátko bude umět promítnout obraz zadní kamery, takže i přes plně naložená nákladní prostor řidič stále uvidí za vůz.

Land Rover Defender Hard Top

Láce to nebude

Luxus na palubě zůstane zachován, infotainment s Apple CarPlay i Android Auto a softwarem aktualizovatelným na dálku nebo třeba kamery, které poskytnou řidiči 360° přehled o situaci kolem auta, budou v užitkové verzi samozřejmě také. Praktické budou dveře, které se neotevírají nahoru, ale do stran, aby se dal náklad naložit vysokozdvižným vozíkem. Cena Land Roveru Defender Hard Top by měla začínat na v přepočtu 1 041 000 korunách bez daně.

Zdroj médií: Land Rover.

Podobné články