PRÁCE 🧰

Kalendář tuningových srazů v roce 2021

15. 1. 2021 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Navštěvování tuning srazů a různých automobilových setkání již dávno patří ke všedním činnostem našeho týdne. Bohužel nás i letos poznamenala "doba COVIDová" a tudíž toho letos nebude tolik, jak v minulých letech. I přes to vám dnes přinášíme kalendář tuning srazů 2021.

Kalendář tuningových srazů v roce 2021

Tuning srazy jsou nejen o předvádění nadupaných vozů, jde i o to, abyste si užili skvělý čas. Mnoho pořadatelů takových srazů věnuje pozornost hlavně návštěvníkům. Nejen že zajistí dostatek občerstvení a pití, spolu s účastníky také pořádají nejrůznější soutěže. Konají se soutěže například o nejhlasitější výfuk, nejhlasitější audio či "drag race". Takovými soutěžemi vždy přetéká každoroční sraz v Panenském Týnci - CarWars, který byl letos, i přes několikanásobně porušené opatření nařízeného ministerstvem zdravotnictví na podzim v roce 2020, oznámen na 20. - 22. 8. 2021.

tuning srazy v ČR - kalendář 2021

Kdy se konají tuning srazy 2021?

I přes to, že je teprve začátek roku, už bylo oznámeno několik akcí na které se letos můžete těšit. Mezi akce, které se budou konat v nejbližších měsících jsou například Liberecký Winter Meet, který je naplánován na 13. 3. 2021 v 17:00, který pořádá Librecká Crew spolu s Autíčkáři Jablonec riders

Dále se 21. 5. v 15h můžeme těšit na sraz na letištní ploše Bochřov u Přerova s názvem Street Cars Meeting, Pokud jste ze severní Moravy, určitě si pamatujete srazy u "sádráku". Ani letos se pořadatelé ze Snižujto crew nenechali zahanbit a přišli s dalším srazem SummerMeet2k21™, který bude mít však nové místo, které zatím ještě nebylo oznámeno. Událost na facebookovém profilu je naplánována na 24. července na 9:00. I přes brzké ranní vstávání věříme, že akce bude opět stát za to!

Pořadatelé z Tuning-Sport.cz na sebe také nenechali dlouho čekat. Na svém facebookovém profilu sdíleli fotku se seznamem všech srazů, které letos budou pro milovníky nejen aut a krásných žen letos pořádat, Jako první se můžeme těšit na sraz 23. - 24. 4. na každoročně pořádaném srazu na letištní ploše ve Vyškově (ve Vyškově pak dále 9. - 10. 7. a 17. - 18. 9.). Dále se můžeme těšit na sraz 7. - 8. 5. v Milovicích (dále 16. - 17. 7. a 24. - 25. 9.). Další sraz proběhne 22. 5. (a 11. 9.) na známém polygonu TATRA v Kopřivnici a autíčkářskou sezónu pořadatelé ukončí 9. 10. v Brně

I přes dobu, jakou nyní máme, doufáme, že se všechny srazy budou konat v poklidném duchu a všem pořadatelům přejeme vše nejlepší do následující sezóny. 

Zdroj médií: unsplash.

Fotogalerie (4 fotek)

Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články