PRÁCE 🧰

Charakter osobnosti řidiče podle barvy auta

26. 8. 2022 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Tak jako lidé někdy hledají ideální dovolenou podle svého horoskopu, tak se v automobilovém světě můžete setkat i s charakteristikou osobnosti, která vám na základě barvy vašeho vozu prozradí, kým vlastně jste a jaké dominantní vlasnosti máte. Tak co, poznáte se ve své barvě?

Charakter řidiče podle barvy vozu

Červená

Všimli jste si někdy, kolik takových aut jezdí po silnicích? Téměř by se dalo říct, že spolu s bílou barvou bývá červená ta nejoblíbenější. Co taková barva o charakteru vaší osobnosti? Zřejmě milujete dobrodružství a také adrenalin. V jistých situacích se nebojíte riskovat. Často se jedná také o lidi, kteří jsou upřímní - neumí tedy lhát.

Bílá

Rovnou přikročíme k té druhé nejoblíbenější barvě. Většinou si takovou barvu volí ženy než muži. Vybírají si ji lidé, kteří mají rádi absolutní pořádek a jsou tak trochu perfekcionisti. Líbí se jim minimalismus, ale ke svému životu potřebují pevný řád - bez něj bývají roztržití a nejistí.

Černá

Asi nejoblíbenější barva mezi muži, protože na první pohled značí určitou nepřístupnost a eleganci. Může budit tajemný vzhled a přesně takový je jeho majitel - tajnůskář, který nedůvěřuje svému okolí. Na druhou stranu to bývají dominantní lidé, a to nejen v pracovních vztazích.

Modrá

Pokud hledáte spohlivého člověka, pak se určitě zaměřte na bytost, která vlastní automobil právě v této barvě. Také se o takových lidech tvrdí, že jsou to parťáci do nepohody a životní partneři. Nikdy nikoho nezradí a vždy poskytnou pomocnou ruku. Člověk se na ně může spolehnout.

Stříbrná

Majitelé této barvy vozů jsou často snílci a mají velké plány, které jsou ale občas těžko dosažitelné. Charakterem osobnosti jsou to ale pohodáři a většinou také velcí flegmatici. Nic je tedy nerozhodí. Mají dobrý vkus a cit na oblékání.

Zelená

Údajně existují dva typy lidí pro tuto barvu. Buď to jsou rebelové, kteří se barvou vozu chtějí odlišovat od ostatních. Rádi překračují hranice, ale mají pokoru k zodpovědnosti za své chování - tedy zbytečně neriskují. Nebo se jedná o lidi, kteří smýšlejí ekologicky a jsou vegetariáni nebo vegani. Nejsou to materialisté, ale jsou spíše spjati s přírodou.

A jak na tom jste vy, poznali jste se v našem malém testu charakteru osobnosti?

Zdroj médií: Pixabay.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články