PRÁCE 🧰

Automobilka Hyundai ukázala sportovně laděnou i20 N Line

1. 10. 2020 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Hyundai

Do "N rodiny" nejnovější generace vozů Hyundai přibyl další člen. Je jím vůz i20, který je u nás poměrně hodně populární a nepochybně bude i nadále.

Hyundai i20 N Line

Na vzhled auta si musí asi udělat každý svůj názor, ale už základní verze i20 se od té minulé dost liší a N Line posouvá vzhled do ještě sportovnějšího stylu. Jak se píše v tiskové zprávě:

"Zcela nový model i20 N Line kombinuje komplexní výbavu třetí generace modelové řady i20 v oblastech konektivity a bezpečnosti se sportovním charakterem verzí N Line umocněným řadou detailů v interiéru a exteriéru."

Hyundai i20 N Line

Mřížka masky má vycházet z motivu šachovnicové vlajky a vůbec celé auto si bere inspiraci z oblasti automobilových závodů. Drobné vylepšení "utrpěla" aerodynamika zadního nárazníku. Dostupné budou barvy Phantom Black, Aurora Gray, Polar White a Brass. V interiéru jsou samozřejmě lepší sedadla s parádním červeným prošíváním a sportovní volant. Detailem jsou pak kovové pedály a kůží obšitá hlavice řadicí páky.

Hyundai i20 N Line

Z motorů bude na výběr mezi základní MPI s objemem 1,2 litru (84 koní) a litrovou T-GDI, která bude ve dvou verzích (100 a 120 koní). K dispozici bude i mild-hybridní varianta. Ta bude volitelně k 1.0 T-GDI se slabším výkonem a standardně k té silnější.

Hyundai i20 N Line

Stejně jako výchozí model nabízí i zcela nová verze i20 N Line nejnovější variantu technologie Hyundai Bluelink, která zahrnuje širokou škálu služeb pro síťově propojené automobily. Jedná se například o služby Hyundai Live Services nebo dálkové ovládání funkcí prostřednictvím aplikace Bluelink pro chytré telefony. Zcela nový model i20 je rovněž vybaven bezpečnostními systémy Hyundai SmartSense.

Vůz bude dostupný na jaře příštího roku. 

Zdroj médií: Hyundai.

Podobné články