PRÁCE 🧰

Automobilka Hyundai ukázala nový crossover Bayon

2. 3. 2021 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Hyundai

Nový kompaktní crossover s prostorným exteriérem - i tak Hyundai popisuje právě představený vůz Bayon. Naskakuje tak na vlnu malých SUV, která jsou teď hodně v módě.

Hyundai Bayon

Design Bayonu je trochu specifický, ale rozhodně zajímavý, ostatně jako u všech vozů značky poslední doby. Nehrozí tak, že byste si novinku s něčím spletli. Předek zdobí uzoučké světlomety a pod nimi o něco méně nápadné hlavní svítilny. Vzadu je pak zajímavý zlom, který kopírují i světla vystupující do prostoru.

Hyundai Bayon

Interiér jako by z oka vypadl modelu i20. Samozřejmostí je digitální štít před řidičem a velký infotainment uprostřed. Oba zobrazovače mají shodnou úhlopříčku 10,25". Nechybí ani bezdrátové nabíjení smartphonu. Automobilka vsází uvnitř hlavně na prostornost a velkou porci místa pro nohy na zadních sedadlech.

Hyundai Bayon

Z pohonů bude základem atmosférický motor 1.2 MPi, který zvládne 84 koní. Další v řadě je přeplňovaný tříválcový litr 1.0 T-GDi o výkonu 100 koní. Stejný motor bude dostupný i v mild-hybridní verzi. Ta může mít buď 100 nebo 120 koní. Cenu auta zatím neznáme.

Hyundai Bayon

Zdroj médií: Hyundai.

Podobné články