PRÁCE 🧰

Aktuální dopravní nehody v Plzni a okolí

1. 12. 2020 1 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Dopravní nehody bohužel potkáváme dnes a denně. Zde vám přinášíme pár užitečných a relevantních odkazů na weby, které sdílejí užitečné informace o aktuálních dopravních nehodách v Plzeňském kraji.

Aktuální dopravní nehody v Plzni a okolí

Články na téma přehled aktuálních dopravních nehod v ČR:

  1. Aktuální dopravní nehody Hradec Králové a okolí
  2. Aktuální dopravní nehody v Plzni a okolí - právě čtete
  3. Aktuální dopravní nehody Brno a okolí
  4. Aktuální dopravní nehody Ostrava a okolí

Před nedávnem, jsme vám psali o dopravních nehodách v Hradci Králové a okolí, dnes se však podíváme na aktuální nehody v Plzni a jeho okolí a také na celkovou nehodovost Plzeňského kraje za rok 2019. 

Na silnicích v Plzeňském kraji došlo v roce 2019 k 4 091 dopravním nehodám, smrtelně bylo zraněno 28 osob, 101 osob s těžkým a 1 626 osob s lehkým zraněním. 

Aktuální dopravní nehody v Plzni a okolí

Dopravní nehody Plzeň, Tachov, Domažlice, Rokycany

Aktuální dopravní nehody, policejní hlídky, či kolony po celé České republice můžete sledovat online ve svém mobilním telefonu v aplikaci Waze, která je dostupná ke stáhnutí v Google Play (pro Android) nebo v App Store (pro Apple).

Pokud si nechcete stahovat aplikaci do mobilu, můžete aktuální dopravní nehody v Plzni a jeho okolí shlédnout na webových stránkách Dopravní info, Zákruta.cz, nebo na již dříve zmíněné stránce TudyNe.

Zdroj médií: unsplash.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články