PRÁCE 🧰

Aktuální dopravní nehody v Ostravě a okolí, kdy a kde se staly?

13. 1. 2021 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Dopravní nehoda dokáže znepříjemnit cestu, i když nejste jejím přímým účastníkem. Stačí, že dorazíte na místo chvíli po nehodě a zařadíte se do kolony čekajících vozů. Pokud se chcete podobným zážitkům a zdržením na Ostravsku vyhnout, sledujte některý z informačních portálů, které monitorují aktuální dopravní nehody v Moravskoslezském kraji.

Aktuální dopravní nehody v Ostravě a okolí, kdy a kde se staly?

Články na téma přehled aktuálních dopravních nehod v ČR:

  1. Aktuální dopravní nehody Hradec Králové a okolí
  2. Aktuální dopravní nehody v Plzni a okolí
  3. Aktuální dopravní nehody Brno a okolí
  4. Aktuální dopravní nehody Ostrava a okolí - právě čtete

Dopravní nehody Moravskoslezský kraj

Jestliže chcete mít na svých cestách přehled o tom, jak se nejjednodušeji vyhnout nehodám (a také uzavírkám), zapněte si před jízdou navigaci Waze, která shromažďuje aktuální informace o dopravní situaci a umí vás předem varovat. Dopravní nehody, které se v nedávné době staly v Moravskoslezském kraji, můžete najít i na stránce Tudy ne.

Dopravní nehody Ostrava, Havířov, Opava a Frýdek Místek

Informace o dopravních nehodách v jednotlivých městech najdete na stránkách Dopravní nehody aktuálně. Stačí si z nabídky vybrat město, u kterého potřebujete průjezdnost ověřit. Pak budete vědět, jestli se v 

Podobnou službu vám nabízí také stránky nehody-uzavirky.cz a zakruta.cz, kde si pomocí roletky vyberete buď informace o celém kraji, nebo přímo o jednotlivých městech.

Statistika dopravních nehod v Moravskoslezském kraji za rok 2020

V Moravskoslezském kraji došlo v roce 2020 k 9 197 nehodám. Oproti předchozímu roku je toto číslo nižší o 1 053. Mezi nejčastější příčiny nehod patří nedodržovaní povolené rychlosti, nepřiměřený způsob jízdy a nedání přednosti v jízdě. Počet smrtelných nehod také poklesl. Za rok 2020 vyhaslo na moravskoslezských silnicích 38 životů. Nehod, které měly za následek lehké zranění, bylo 369. K těžkým zraněním došlo ve 154 případech.

Zdroj médií: freepik.

Podobné články