PRÁCE 🧰

YouTuberka udělala z Modelu 3 pick-up

2. 7. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Nejnovější výtvor trochu šílené YouTuberky Simone Giertz se jmenuje Truckla. Je to pick-up, který vznikl úpravou zcela nového Modelu 3.

Youtuberka z Tesla Modelu 3 udělala pick-up

Elektrický pick-up?

Simone se nebere zrovna vážně. Většinu času se zabývá stavbou robotů, kteří nejsou příliš užiteční. Její kanál je však vtipně pojatý, zajímavý, občas i plný černého humoru a rozhodně doporučujeme ho navštívit.

Její poslední počin však dalece přesáhl hranice YouTube. Simone totiž potřebuje pick-up a chtěla, aby byl elektrický. Jelikož však žádný velký výrobce nic takového nenabízí a Tesla ten svůj teprve vyvíjí, přišel na řadu Model 3, rozbrušovačky, svářečky a šikovné ruce.

Na pick-upu pracovala řada Youtuberů

K přestavbě bylo přizváno hned několik dalších YouTuberů a lidí, kteří mají s podobnými projekty zkušenosti. Vzniklo tak půlhodinové video, které ukazuje celý proces. Od koupě nového Modelu 3, přes rozmýšlení a plánování, až po odstrojení a řezání.

Nakonec se dílo podařilo a podařilo se vyřešit i problémy s kroucením karoserie. Truckla dostala ochranný rám a horní nástavbu na dodatečný náklad. Však se podívejte sami.

Zdroj médií: youtube.

Podobné články