PRÁCE 🧰

Volkswagen uvedl dva koncepční vozy ID. Buzz inspirované Star Wars

31. 5. 2022 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Fanoušci světa Hvězdných válek se mohli těšit na akci „Star Wars Celebration“ v kalifornském Anaheimu za přítomnosti koncepčních automobilů, do kterých automobilka promítla dvě strany Síly.

VW Star Wars

Vozy jsou velmi nápadné a každý snadno pozná, který z nich patří k temné a ke světlé straně Síly. Konec května byl totiž významným datem pro filmové fandy ságy, kteří tak konečně dočkali uvedení nového seriálu „Obi-Wan Kenobi.“ Promítání premiéry seriálu obohatila přítomnost koncepčních vozů Volkswagen. Na akci také dorazil Ewan McGregor, ambasador značky a rovněž hlavní představitel seriálu.

Pro automobilku Volkswagen to je velká událost, protože se jedná o první spolupráci s filmovou produkcí Lucasfilm. Výsledný produkt dopadl na výbornou. Auta byla polepená grafickým zpracováním dvou ikonických postav - Obi-Wana a Darth Vadera. Na obou vozech bylo použito písmo „Aurebesh“ pro název ID. Buzz,

VW Star wars

Volkswagen se navíc v rámci nového partnerství zaměřuje na posílení emocí v souvislosti s vnímáním své značky na trhu, čímž hodlá ještě více podpořit realizaci své ambiciózní globální elektrifikační strategie. Široce koncipovaná kampaň „Obi-Wan Kenobi“ odstartovala reklamním spotem z vlastní produkce, který vznikl ve spolupráci se společnostmi Lucasfilm a Industrial Light & Magic. Kromě známých postav ze Star Wars v ní hlavní roli hraje ID. Buzz.

Zdroj info: Volkswagen.
Zdroj médií: volkswagen.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články