PRÁCE 🧰

Tipy na nejlepší voňavky do auta

27. 1. 2022 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

V dnešní době řada lidí tráví spoustu času v autě. Proto je dobré, když se v něm cítí příjemně. K tomu může pomoci řada drobností. Jednou z nich je například příjemná vůně.

Voňavka do auta - která se vyplatí koupit?

Články na téma vůně do auta:

  1. Voňavka do auta - která se vyplatí koupit? - právě čtete
  2. Vůně do auta: Koupit nebo vyrobit?
  3. Airpure Coca-Cola vůně do auta – test

Na trhu je řada specializovaných voňavek, které interiér vozu příjemně provoní.

Druhy voňavek do auta

Když vybíráte tu pravou voňavku do auta, můžete volit z řady produktů. Ty se liší nejen samotnou vůní, ale i způsobem upevnění.

Závěsné voňavky do auta

Každý jistě znáte klasický stromeček do auta. Tento evergreen stále ještě najdete v řadě vozů. A jeho nespornou výhodou je příznivá pořizovací cena.

Existuje řada dalších produktů, které můžete zavěsit na madlo nad dveřmi, zpětné zrcátko nebo na kliku vozu. Často mají podobu pytlíčků s voňavými kuličkami nebo jsou podobně jako stromečky papírové, ale v jiném tvaru.

Nutno říct, že tento typ osvěžovačů vzduchu má nevýhodu v kratší životnosti a nerovnoměrném rozptylování vůně.

Voňavky do ventilační mřížky

Kromě závěsných voňavek do auta můžete sehnat i nespočet produktů, které můžete umístit do ventilátoru. Tyto osvěžovače se nabízejí v několika tvarech a jsou vyrobené z různých materiálů.

Výhodou těchto vůní je delší životnost a často i možnost regulace intenzity. V některých případech je možné opakovaně doplňovat náplň. Tato pozitiva se ale projevují na ceně, která je vyšší než u závěsných modelů.

Nejlepší vůně do auta

Pokud si nevíte s výběrem rady, máme pro vás pár tipů na voňavky, které vám z auta udělají místo, kam se budete vracet s radostí.

  • Jednou z možností je vůně Life is a journey do firmy Rituals.
  • Dalším tipem jsou vůně od Mr&Mrs Fragrance, které vás jistě zaujmou i tvarem. Mají formu panáčka, jehož barvu si můžete vybrat podle svých preferencí.
  • Máte-li rádi svíčky Yankee Candle, pak si od této firmy můžete vybrat i vůni do auta. Určitě s touto volbou nešlápnete vedle.

Zdroj info: Internet.
Zdroj médií: Depositphotos.

Podobné články