PRÁCE 🧰

Test: Coca-Cola vůně do auta od Airpure

5. 4. 2024 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Tohle jsme zkrátka museli vyzkoušet! Provonět si auto Coca-Colou asi není pro každého, ale milovníci tohoto nápoje jistě malou plechovku ocení.

Airpure Coca-Cola vůně do auta – test

Články na téma vůně do auta:

  1. Voňavka do auta - která se vyplatí koupit?
  2. Vůně do auta: Koupit nebo vyrobit?
  3. Airpure Coca-Cola vůně do auta – test - právě čtete

Většina vůní do auta je nic moc

Přiznám se, že nejsem úplně fanoušek klasických vůní do auta. Mám rád vůni nových aut, zejména pokud mají kožené sedačky. Jakmile se jedná o vůz starší, klidně se obejdu bez nějakých umělých ovlivňovačů mého čichového smyslu. Jelikož ale rád experimentuji, měl jsem období, kdy jsem vyzkoušel snad deset plechovek od California Scents. Nezaujala mě žádná a některé byly dokonce i natolik intenzivní, že mě z nich po chvíli rozbolela hlava. Klasické „smrady“, které jsou vzletně pojmenované, ale jakmile sednete za volant, tak musíte stáhnout okénko, to není nic pro mě.

Vůně Coca-Coly? Sem s ní!

Jakmile jsem zahlédl osvěžovač do auta s vůní Coca-Coly, musel jsem to vyzkoušet. Ten nápoj miluju, často si ho dopřávám, ale spíše v menším množství, protože jsem si dobře vědom, že tělu úplně neprospívá. Co mě však vždycky vonělo, bylo to aroma. Jistě, je to taky do značné míry umělé, nedělám si iluze, ale prostě Coca-Cola mi voní, a to tak, že velmi.

Airpure Coca-Cola vůně do auta – test

Jedná se o klasickou plechovku, kterou otevřete a pod mřížkou najdete len napuštěný parfémem. To celé překrývá plastové víčko s regulátorem. Design je jednoduchý, ale musím ocenit dva detaily. Jednak plastový vršek vypadá jako skutečná kovová zátka, respektive snaží se o to. Už to samo o sobě mi přišlo docela vtipné. Druhým milým detailem je malá nálepka, ke které máte přístup ještě před otevřením plechovky. A je to nálepka aromatická, stačí ji přejet prstem a přivonět si k němu, takže hned člověk víc, co ho čeká uvnitř.

Po otevření jsem nedostal obvyklou pecku do obličeje něčím štiplavým, namísto toho jsem si připadal, jak kdybych měl před sebou čerstvě natočenou sklenici oblíbeného nápoje. Aroma je skutečně velmi podařené a řekl bych k nerozeznání od toho skutečného, což s sebou nese i pocit určité imerze. K dokonalosti už chybí jenom šum bublinek, které stoupají ke hladině, aby prasknutím deklarovaly čerstvost a štiplavost na jazyku.

Regulátor jsem nastavil zhruba na polovinu a ani po dvou dnech jsem neměl dojem, že by to bylo moc. A nebudeme si nic nalhávat, Coca-Cola je vůně, kterou stejně po pár kilometrech přestane mozek vnímat, protože není příliš vlezlá a štiplavá.

Jestli tedy podobně jako já milujete tento černý nápoj, klidně dejte produktu od Airpure šanci. Nestojí ani stovku a skvěle imituje přesně to, co slibuje. Nic víc, nic míň. Pro fanoušky ochucených alternativ jsou na trhu i vůně Coca-Cola Vanila a Coca-Cola Cherry.

Zdroj info: autorský text.
Zdroj médií: Jakub Mokříš.

Podobné články