PRÁCE 🧰

Tesly Model S a Model X dostaly nový interiér. Volant už ani není moc volant

28. 1. 2021 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Tesla

Tesla je značně progresivní automobilka, která se nebojí inovovat. Tentokrát automobilka sáhla i na volant, který změnil svoji podobu k nepoznání.

Tesla interiér

Upřímně pochybujeme, že volant někdy uvidíme na evropských silnicích. Vypadá totiž jako něco mezi leteckými berany a tím, čím se řídí formule. A asi si ani nedovedeme moc představit, že bychom tímhle řídili auto. Pokud ano, asi by byl převod řízení dost strmý a to by se sebou neslo spoustu negativ. Zajímavá jsou ale tlačítka, která pozbyla původní podobu a jsou senzorová. Včetně například blinkrů, které nemají podobu páčky, ale právě senzorových tlačítek na vnitřku volantu.

Tesla interiér

Krom zvláštního volantu bude uprostřed velký dotekový displej o úhlopříčce 17". Druhá obrazovka bude na středovém tunelu mezi zadními sedadly. Její rozměr bude 10" a umožní za jízdy sledovat třeba filmy nebo hrát hry. To je každopádně líbivé, ačkoliv pochybujeme, že se někdo vydrž po delší dobu dívat někam dolů mezi sedadla. A ostatně jsme opravdu hodně zvědaví na to, jak budou vypadal finální interiéry Modelů S a X.

Zdroj médií: Tesla.

Podobné články