PRÁCE 🧰

SsangYong otevírá v Praze druhé dealerství svých vozů

7. 4. 2022 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Automobilka, která má ve znaku dva draky, se poslední rok stala velmi oblíbenou. Její modely lze tak hojně potkávat především na jihu Čech. 

Značka SsangYong to v Česku v minulosti neměla vůbec lehké. Dvakrát se vrátila na trh a po čase zase odešla, neb prodeje byly nic moc. Naštěstí, jak se říká do třetice všeho dobrého. V roce 2019 proběhl poslední návrat na český trh a od té doby se drakům převelice daří. Ročně se prodá přes 200 modelů značky a nejoblíbenější je na trhu právě model Korando. Za málo peněz tak dostanete solidní auto s vysokou úrovní výbavy.

Původně existovalo v Čechách pouze jedno dealerství a to v Českých Budějovicích. Dnes je všemu už jinak. Praha může oslavovat, neboť se v jejím rajonu otevírá druhá pobočka SsangYong. Jedná se tak už o jedenácté dealerství na území České republiky. Spolu se Slovenskem je aktuálně otevřeno 17 prodejních míst. A určitě to nebude konečně číslo. Do budoucna se očekává další rozšíření dealerské sítě, aby mohla být značka ještě více dostupnější.

Zdroj info: SsangYong.
Zdroj médií: Michaela Rubešová.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články