PRÁCE 🧰

Řidič Audi RS4 Avant vezl děti v nezavřeném kufru. Po dálnici!

9. 8. 2021 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Audi

Nemusíme se pokaždé obracet směrem k Rusku, když chceme děsivé obrázky zachycující dění na silnicích. Dost svérázný způsob přepravy byl před pár dny k vidění na dálnici v Katalánsku.

Audi RS4 Avant je skvělé auto, když potřebujete jet s rodinou na dovolenou, pobrat hodně zavazadel a dopravit se na místo rychle a pohodlně. Francouzský řidič, který uháněl směrem na Costa Brava, ale asi přepravní kapacitu vozu úplně neodhadl, a tak vměstnal dva teenagery do kufru. Už to samo o sobě je trochu na palici.

Jenže tento dobrodružný prvek prázdninové dovolené byl umocněn faktem, že teenageři nebyli sto zabouchnout víko pátých dveří. Proto ho nechali pootevřené. Aby toho nebylo málo, vůz jel po dálnici, a to ne úplně pomalu popravdě.

V Katalánsku funguje krom běžné policie i policejní sbor Mossos d'Esquadra, jehož dva členové se nestačili divit, když RS4 s dětmi v kufru potkali. Řidič dostal pokutu 850 eur, protože se dopustil hned šesti přestupků: 2 x dítě pod tři roky věku bez autosedačky, bezohledná jízda, přeprava více osob, než kolik je v autě sedadel a 2 x přeprava dítěte v kufru. 

Zdroj médií: twitter.com/AlertaZeta.

Podobné články