PRÁCE 🧰

Představujeme novinku: Pondělí s Portálem řidiče

3. 2. 2021 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

V souvislosti s růstem našeho webu přichází jedna z dlouho chystaných novinek. Bude to unikátní bonusový obsah, který nikde jinde nenajdete.

Obsahem Pondělí s Portálem řidiče budou oborově zaměřené články od našich redaktorů. Jak už z názvu plyne, tak budou vycházet každé pondělí a zájemci je dostanou do své e-mailové schránky. Zde na webu tyto články vůbec nebudou. Půjde o poměrně uvolněný formát, kdy bude mít každý z redaktorů velkou svobodu v tom, o čem bude psát a hlavně jak bude psát.

Přihlásit k odběru

Kuba má rád praktická auta, která dávají smysl, ale i ta, která moc smysl nedávají a dělají primárně radost. Nerad se v nich hrabe, protože to neumí a vždycky mu nějaký šroubek zbyde. Náš šéfredaktor si vzal hned dvě rubriky, bude psát "Kubovy hejty" a "Kubovy objevy".

Nejmladší členka redakce Nikča vždy snila o dráze chemika, od školy si chodívá odpočinout na garáž a víkendy tráví s foťákem na nejrůznějších tuning srazech. Bude psát "Auto-moto rady pro holky".

No a pak tu máme Míšu. Ta má nejraději v jedné ruce foťák a v druhé pero, s kterým si vše pečlivě zapisuje. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší. Do e-mailu vám od ní budou chodit "Míšiny cestovinky".

Pokud vás naše novinka zaujala, stačí, když zadáte svou e-mailovou adresu zde. Následující pondělí dorazí do schránky první Pondělí s Portálem řidiče.

Zdroj médií: redakce.

Podobné články