PRÁCE 🧰

Jak prodat ojeté auto? Natočte o něm reklamu!

4. 10. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Dodge

Prodat ojetinu není jen tak. Na trhu je dnes takový výběr, že ta vaše může lehce zapadnout do šedi průměru a zájemce se bude hledat těžko.

Jak prodat ojeté auto? Natočte o něm reklamu!

Články na téma prodej a koupě ojetého auta:

  1. Jak prodat ojeté auto? Natočte o něm reklamu! - právě čtete
  2. Jak prodat ojeté auto na inzerát a co všechno před prodejem udělat?
  3. Zhodnocení prodejů ojetých vozů a rozvoj online prodeje
  4. Kde koupit ojeté auto

Zdůrazňovat u přes dekádu starého vozu, že je v "TOP stavu" působí spíše trapně, než aby to nalákalo potenciální zájemce. Stejně tak strohý popis najetých kilometrů a slib doložení účtenek za poslední servis, kdy se jako náhodou měnilo dva týdny nazpět kompletně vše, od oleje, přes rozvody až po turbo. Zkrátka všechny inzeráty jsou podle pár víceméně podobných šablon.

Nabídka ojetých vozů od soukromých inzerentů

Prodej ojetiny trochu jinak

Majitel postaršího MPV ale projevil jistou dávku kreativity. Na začátku namlsá sledujícího na Lamborghini, aby posléze přijel na scénu silně ojetý a dosti orezlý Dodge. Dramatická hudba, vytočený motor, koncentrovaný pohled řidiče... Smysl pro drama rozhodně nelze tvůrci upřít, celý spot vypadá místy jako z akčního filmu.

Otázka je, jestli toto video pomůže prodat vůz z roku 2006, který je očividně blízko konce své životnosti. Přeci jen 282 tisíc mil na hrbu už je solidní nálož. Pod čarou pak jsou přiznány i různé "drobné" závady, kupříkladu unikající kapalina z řízení. I přes šikovně natočenou reklamu však trochu pochybujeme, že za 15 tisíc dolarů, tedy 351 tisíc korun, se vůz prodá.

Zdroj médií: pxhere.

Podobné články