PRÁCE 🧰

Legendární Citroen z roku 1976 předělali na pojízdnou výčepnu

21. 8. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Proslulou českou „pivní kulturu“ obohacuje ojedinělý projekt nazvaný Pivní mašina. Představuje koncept pojízdné výčepny vytvořené z legendárního Citroenu HY VAN z roku 1976.  

Legendární Citroen HY VAN z roku 1976 předělaný na Pivní mašinu

Mobilní autovýčepna si ze slavné dodávky ponechala téměř vše. Originální kola a autodoplňky z původního vozidla. Sedačky mají původní rám a nové čalounění. Zachován je i nadčasový modrobílý design vozu.

„Česko je proslulé svojí tradiční pivní kulturou. Od socialistických náleven jsme se hodně posunuli, a to ke stylovým restauracím a barům nabízejícím chutná piva z lokálních pivovarů. Chceme, aby Pivní mašina byla jedním z dalších projektů, které dodají k pití piva v Česku styl a eleganci,“ říká zakladatel projektu Ondřej Vácha. 

Zakladatel projektu Ondřej Vácha u Pivní mašiny

Jaké pivo si dáte?

Na čepu nabízí standardně dva druhy piv ve dvou frontách, celkem tedy čtyři pípy. Každá pípa může pojmout jeden druh piva. Výčepní systém značky Lindr zvládne za minutu vytočit až tři piva v jedné frontě. Když lidé stojí ve dvou frontách, z Pivní mašiny vyteče až 360 piv za hodinu. 

„Chceme nabízet piva z malých pivovarů, aby lidé měli možnost ochutnat i něco nového a tím jsme dotvořili celý pivní zážitek. S pivovary začínáme jednat a jsme otevřeni zajímavým spolupracím,“ doplňuje Ondřej Vácha.

Na čepu nabízí standardně dva druhy piv ve dvou frontách

Chci ji, kde ji seženu?

Pivní mašina je k dispozici k pronájmu veřejnosti nebo firmám na oslavy, firemní večírky, nebo například teambuildingy. Pronajmout si ji mohou i cateringové společnosti či pořadatelé hudebních či zážitkových akcí.

Zdroj médií: Pivní mašina.

Podobné články