PRÁCE 🧰

Korejská automobilka zveřejnila fotky nového vozu Hyundai i30 N

17. 9. 2020 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Automobilka Hyundai je zatím velmi tajemná, co se týče nového modelu i30 N. Nyní však alespoň zveřejnila fotografie. Ve kterých se ve hře světla a stínů nová generace představuje.

Korejská automobilka zveřejnila fotky nového vozu Hyundai i30 N

Na následujících fotografiích lze poznat, že se nový model i30 N v blízké době představí s vylepšeným designem, agresivně vyhlížejícími nárazníky a dvěma koncovkami výfuku

Automobilka dále slibuje, že nová generace i30 N bude k mání s osmistupňovou dvojspojkovou převodovkou N DCT, která jako první model značky v Evropě nabídne tři speciální N režimy které ještě víc znásobí zážitek ze sportovní jízdy.

Dále fotografie odhalují nová kovaná 19" kola, která jsou, oproti předchozímu modelu i30 N výrazně lehčí. Tato skutečnost tak výrazně přispívá ke snížení hmotnosti celého vozu.

Široká maska chladiče nese znak sportovní řady N. Nová generace se taktéž pyšní novými zadními i předními LED světlomety se světly pro denní svícení, které jsou ve tvaru písmene V

Podle automobilky budou podrobnosti o modernizovaném modelu i30 N brzy následovat.

hyundai i30 n

Zdroj médií: Hyundai.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články