PRÁCE 🧰

Kam na Silvestra autem? Máme pro vás tipy na netradiční ubytování

26. 12. 2022 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality Tipy a rady Kam na výlet

Silvestr je za dveřmi. Pokud ho nechcete strávit doma u televize, máme pro vás několik tipů na netradiční ubytování, o kterém ví jen málokdo. Máte tak velkou šanci, že na konci roku bude ještě volné. Vyrazit sem navíc můžete pohodlně autem.

Kam vyrazit na Silvestra autem? Zkuste tahle netradiční ubytování

Glamping pro náročné

Kombinací klasického kempu a luxusního vybavení vznikl fenomén jménem glamping, který je složeninou slov „glamorous“ a „camping“. Tento způsob ubytování je určen především těm, kdo milují kempování a chtějí být v bezprostředním kontaktu s přírodou, ale současně si chtějí užívat luxusu a moderních vymožeností, na které jsou z domů zvyklí. Díky glampingu si tak můžete užít Silvestr na horách i uprostřed panenské přírody.

  • Tip na místo: Igloo, Peak Glamp, Glamp Royal

Přečtěte si také: Vánoční trhy v zahraničí na „last minute“: Kam se dostanete autem z Prahy do 4 hodin

Ubytování v korunách stromů

Kde strávit Silvestra, pokud si ho chcete užít v klidu a bez rušivých elementů? Zaměřte se na nabídky ubytování v korunách stromů. Většinou jde o luxusně vybavené chatky, kde najdete všechno, co k pohodovému trávení závěru roku potřebujete. Samozřejmostí je koupelna s chemickou toaletou, ale i malá kuchyňka. Teplo a romantickou atmosféru zajišťují krbová kamna.

  • Tip na místo: Stromovny, Chata Zastavčas, Primitive Treehouse

Kam vyrazit na Silvestra autem? Zkuste tahle netradiční ubytování

Romantický Silvestr pro dva

Kam na Silvestra, pokud vás lákají netradiční zážitky a chcete vybočit ze šedi a každodenního stereotypu? Zarezervujte si Silvestr v zážitkových pokojích. Rovnou několik jich najdete v Brně, kde na vás čeká třeba vlastní výtahová kabina v pokoji, závěsná síť nad postelí, postel na lanech, casino Jamese Bonda, letadlová kabina nebo zpovědnice, kde je dovoleno prakticky cokoliv.

  • Tip na místo: Anybody, OROOM   

Silvestr s dětmi v houbových domečcích

Pokud máte malé děti, vyrazte s nimi na Silvestra do netradičních domků, které vypadají, jakoby se vylouply z oblíbeného kresleného seriálu. Malebná vesnička uprostřed krásné přírody nabízí několik ubytovacích kapacit pro 4 až 5 osob. Každá "houbička" má dvě patra, dole se nachází předsíň, koupelna a ložnice s manželskou postelí, nahoře je pak ložnice se dvěma až třemi lůžky.

  • Tip na místo: Jesenická vesnička U houbiček

Ještě než vyrazíte slavit Silvestra, pořiďte si kvalitní alkoholtester, ať víte, jestli po náročné noci můžete usednout za volat.

Kam vyrazit na Silvestra autem? Zkuste tahle netradiční ubytování

Jurty pro maximální spojení s přírodou

Netradičním způsobem, kde strávit Silvestra, jsou i nejrůznější jurty. Ty bývají zpravidla vyhřívané a podobně jako glamping nabízí maximální spojení s přírodou. Luxusnější a zpravidla také dražší ubytování zahrnují i nejrůznější wellness vybavení v bezprostřední blízkosti jurty i možnost stravování v oddělené budově hotelu nebo penzionu.

  • Tip na místo: Yurt in the Wood, Jurty v Sadu, Glamping Yurtinbe

Zdroj info: Slevové portály.
Zdroj médií: Depositphotos.

Podobné články