PRÁCE 🧰

Ken Block se pochlubil, jak to vypadá u něj v garáži

22. 10. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Ford

Nahlédnout do garáží známých celebrit je mnohdy dost zajímavé. Zvlášť pokud se jedná o takové, které se nějak pohybují kolem aut. Ken Block na svém YouTube kanálu ukázal, jak vypadá ta jeho garáž a co se v ní skrývá.

Ken Block se pochlubil, jak to vypadá u něj v garáži

Čistota a uspořádanost? Ano, to je Ken Block

Na první pohled zaujme, jak je vše v Kenově garáži uspořádané a čisté. Je znát, že to není jen tak na oko, pro kamery, ale že tam pořádek vládne neustále. Vše má své místo, a nikde se nic neválí.

Asi to nejdražší, co v garáži je, je Ford RS200, kterých bylo vyrobeno pouze 200 kusů, které byly základem pro rallye vozy legendární skupiny B. A tuhle káru Kenovi zcela nepokrytě závidíme.

Ford RD200 a Can-Am

Další lákavý stroj, je Can-Am buggy s namontovaným speciálním držákem na horská kola. Tímto strojem se celá rodina dopravuje na jezdění na horských kolech v terénu. Rozhodně se tedy hodí něco, co se mimo asfaltky neztratí.

Horská kola u Kena

Ken Block se pak rozpovídal o horských kolech, která v garáži má a i zde se jedná o skutečně exkluzivní a hodně drahé kousky. Karbonové rámy nebo tlumiče v hodnotě slušné ojetiny jsou na těchto bicyklech v podstatě zcela běžné.

Ken Block horské kolo

Zdroj médií: youtube.

Podobné články