PRÁCE 🧰

Dovolenkový speciál: Do Itálie s Portálem řidiče

16. 6. 2023 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Itálie představuje pro Čechy jednu z nejpopulárnějších turistických lokalit. Proto jsme se rozhodli připravit v rámci našich cestovatelských speciálů sérii článků, ve kterých vám představíme vše, co by se vám na cestu do Itálie mohlo hodit.

Do Itálie s Portálem řidiče

Články na téma dovolenkové speciály:

  1. Do Chorvatska s Portálem řidiče
  2. Do Polska s Portálem řidiče
  3. Do Itálie s Portálem řidiče - právě čtete

Tentokrát jsme si při cestě do Itálie vyzkoušeli carsharing a u společnosti Car4Way jsme si zapůjčili praktický Hyundai i30 Kombi. S ním jsme posléze vyrazili do oblíbeného přímořského letoviska Bibione. V článcích se tedy mimo jiné dozvíte i to, jak služba funguje a zda se při dlouhých cestách do zahraničních luhů a hájů vyplatí. Zároveň se mrkneme na náklady spojené s cestou, zejména tedy na dálniční poplatky a ceny paliv.

Celou cestu budeme dokumentovat a popisovat v článcích, upozorníme na specifická pravidla a předpisy, poradíme kudy jet a jak se na cestu co nejlépe připravit. Těšit se ale můžete i na obecnější informace pro cestovatele, jako jsou například ceny potravin, levné ubytování nebo internet v mobilu.

Přihlásit k odběru

Všechny texty vám budeme pravidelně dávkovat, k obsahu se nejjednodušeji dostanete přes náš speciální „italský newsletter“. Oceníme i vaše nápady a podněty – pokud vás napadá něco, co byste rádi věděli nebo na co bychom se měli zaměřit, pište do komentářů zde na stránce dole.

Zdroj info: Redakce.
Zdroj médií: Redakce.

Podobné články