PRÁCE 🧰

Dobrá zpráva pro fanoušky Toyoty - značka spustila vlastní e-shop s módou a doplňky

20. 6. 2020 1 min. čtení diskuze (0)

Každá automobilka má základnu svých fanoušků, kteří budou její logo rádi nosit třeba na triku, čepici, případně si rádi vypijí kávu z originálního hrnečku. Toyota nedávno spustila e-shop, kde si může tyto brandové věci a módní doplňky objednat každý.

České zastoupení Toyoty spouští e-shop s oblečením a různými volnočasovými pomůckami za účelem podpořit image a povědomí o značce na lokálním trhu. Zároveň chce svým fanouškům umožnit větší identifikaci se značkou díky lifestylovým produktům, které zde zatím chyběly.

Web shop.toyota.cz funguje jako plnohodnotný e-shop, na který odkazují také oficiální stránky české Toyoty. Internetový obchod nabízí oblečení sportovního i městského stylu, módní doplňky, jako jsou sluneční brýle, čepice či náramky, zavazadla a doplňky na cestování, ale k dispozici je tu také speciální edice kolekce Gazoo Racing odkazující k motorsportu.

Protože je Toyota oficiálním partnerem olympijských her a také Českého olympijského týmu, nechybí ani olympijská kolekce. Na webu najdete i sekci pro děti, kde je k dispozici nejen oblečení v malých velikostech, ale také hlavolamy či společenské hry.

Zdroj médií: toyota.

Podobné články