PRÁCE 🧰

Cena a konfigurace vozu Citroën C4

17. 12. 2022 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Citroën C4 si v konfigurátoru můžete navrhnout skoro podle sebe. Jaké konfigurace existují a na kolik vás to dohromady vyjde?

Citroën C4 - cena a konfigurace

Citroën nabízí mnoho stupňů výbav a od nich se pak také odvíjí cena. Jaké druh pohonů je možné u Citroënu koupit a s čím vším si designéři vyhráli?

Citroën Ë-C4

Elektrický Citroën Ë-C4 je osazen elektromotorem o výkonu 136 k (100 kW) s normovaným dojezdem až 350 km podle WLTP metodiky.

Citroën C4

C4 disponuje širokým výběrem benzinových i naftových motorů. Vybrat si můžete mezi vozy PureTech 100 (74 kW), 130 (96 kW) nebo 155 S&S (114 kW), u dieselových je na výběr z BlueHDi 110 (81 kW) a 130 S&S (96 kW).

Výbava Live (od 369 000 korun)

V základní výbavě Citroënu najdete palubní počítač, elektricky ovládaná (a vyhřívaná) zpětná zrcátka, přední i zadní okna, pětipalcový dotykový infotainment, 16palcová kola, čtyři reproduktory, Bluetooth spojení, aktivní upozornění na vybočení z jízdního pruhu, čelní a boční airbagy řidiče a spolujezdce s možností odpojení airbagu spolujezdce, palubní počítač a tempomat.

Výbava Live Pack (od 529 000 korun)

Ve výbavě Live Pack, můžete navíc dostat okrasné kryty kol "SPRING" na ocelové disky a 10“ dotykovou obrazovku.

S příplatkem 800 000 si můžete pořídit v této výbavě také plně elektrizovanou verzi ë-C4.

Výbava Feel (od 579 000 korun)

Ve výbavě Feel získáte LED mlhové světlomety s funkcí přisvícení do zatáček, kožený volant, elektrickou parkovací brzdu, středový tunel s držákem nápojů, uzavíratelnou schránkou a loketní opěrkou, 6 reproduktorů, ocelové disky kol R18 s kryty „AEROTHECH“, zadní parkovací asistent, automatickou dvouzónovou klimatizaci, digitální palubní přístroj s 5,5“ TFT obrazovkou a dešťový senzor.

V této výbavě je možné si pořídit tříválec 1.2 PureTech (96 kW) s manuálem či automatem.

Výbava Feel Pack (od 634 000 korun)

Feel Pack paket pak navíc disponuje zadní parkovací kamerou, 18palcovými hliníkovými disky kol "AEROBLADE", pneumatiky 195/60 R18, dvouúrovňovou podlahou kufru, head-up displejem, digitálním palubním přístrojem 5,5" -TFT s podsvícením, odkládací zásuvkou spolujezdce, elektricky sklopnými vnějšími zpětnými zrcátky a automatickou clonou vnitřního zrcátka.

Výbava Shine (od 699 000 korun)

Zde získáte přední parkovací senzory, hlídání mrtvého úhlu, bezklíčový vstup, zatmavená skla zadních oken s chromovanou lištou dveří, výklopnou loketní opěrkou zadních sedadel s držákem nápojů a otvorem na lyže, CITROËN Connect NAV (integrovaná mapa Evropy) a držák tabletu Smart Pad Citroën.

Ve výbavě Shine je možné si pořídit také vrcholovou benzinovou verzi se 114 kW a osmistupňovým automatem.

Výbava Shine Pack (od 789 000 korun)

Vrcholná výbava Shine Pack disponuje navíc ještě asistentem pro jízdu na dálnici, bezdrátovým dobíjením chytrých telefonů, 8 reproduktory a vyhřívanými předními sedadly.

Zdroj info: Citroën.
Zdroj médií: Nikola Vrablová.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články