PRÁCE 🧰

CARWARS 2K23: Největší tuningová akce roku na letišti v Panenském Týnci

17. 8. 2023 3 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Pokud jste fanoušky upravených vozů a adrenalinu, pak nemůžete minout akci, na kterou se všichni nadšenci těší - CARWARS 2K23. Tato jedinečná akce se koná od 18. do 20. srpna na letišti v Panenském Týnci a slibuje nejen ukázky úžasných vozů, ale i závodního ducha a nezapomenutelnou atmosféru.

Největší tuningová akce roku na letišti v Panenském Týnci

Přísná regulace pro bezpečnost a zábavu

Hned od začátku se dbá na bezpečnost účastníků i návštěvníků. Areál se otevře v 15:00, a první auto ve frontě má vstup ZDARMA. Nicméně, pamatujte, že platí přísný zákaz vnášení skleněných lahví do areálu. Letiště není jen pro návštěvníky, ale také pro piloty, a rozbitá skleněná flaška nemusí být pro letadla zrovna příjemným společníkem.

Program plný zábavy a akce

V pátek začíná registrace na noční sprinty a night tuning, které jsou jednou z největších atrakcí. Registrace probíhá v pátek od 17:00 do 21:00 a v sobotu od 9:00 v pořadatelském stanu. Po registraci dostanete samolepku, která vás opravňuje k jízdě na soutěž i po zákazu noční jízdy. A ano, ochranka vás bude hned chytat, pokud tyto pravidla budete chtít porušovat. Po areálu platí rychlostní omezení 30 km/h, což je další ukázka důrazu na bezpečnost. Vše je podřízeno tomu, abyste si mohli užít zážitek bez zbytečných rizik.

Soutěže, hudba a zábava

Pátek nabízí volné sprinty a večer nechybí ani nezapomenutelná Friday’s CW Party, kde vás rozehřejí DJ Kojda a Dan Rakaczký. Důležité upozornění pro zájemce o noční sprinty – v sobotu od 21:00 se bude provádět dechová zkouška na alkohol před účastí. Sobota přináší soutěže DB Drag, exhibice a večerní koncert Paulie Garand & Kenny Rough. Odpoledne se neobejde bez CW Demolition Derby, které slibuje napínavý boj a adrenalinový zážitek. Nedělní program je vyhrazený pro CDS Drift Challenge v kategorii Street a PRO3, takže milovníci driftování si přijdou na své.

Doprovodné programy pro každého

Kromě samotných soutěží nabízí CARWARS 2K23 i doprovodné programy. Můžete si dopřát vyhlídkové lety helikoptérou, zhlédnout The One Festival On Tour na Circus Stage, nebo se kochat představeními v CDS Drift Areně.

Vstup a bezpečnostní pravidla

Vstupné na akci je 490,- Kč na osobu, ale děti do 15 let mají vstup jen za 250,- Kč a malé děti a ZTP/P mají dokonce vstup zdarma. V sobotu od 18:00 se mění vstupné na 350,- Kč, což je vhodné pro ty, kteří plánují zůstat na večerním koncertu. Vstup mají zdarma všechna vozidla, včetně aut, bagrů, motorek a kamionů. Avšak pamatujte, že platí přísný zákaz noční jízdy po 22:00. CARWARS 2K23 slibuje víkend plný akce, adrenalinu a zábavy. Tato událost je nejen pro milovníky aut, ale pro všechny, kteří chtějí zažít nezapomenutelný zážitek. Přijďte si užít tento tuningový svátek na letiště v Panenském Týnci a zažijte atmosféru, kterou na žádné jiné akci nenajdete!

A na závěr malá vsuvka/pozvánka od pravidelného návštěvníka akce Carwars, který do Panenského Týnce přijíždí až z Ostravy: "Život utíká nám rychle a nesleduješ jeho spěch, a přitom je mládí jen pouhým krátkým okamžikem. Skvělé je, když člověk dokáže opustit svou komfortní zónu, nebojí se vydat na neznámá místa a poznat místní kulturu a události. Tímto způsobem získáváš ty nezapomenutelné zážitky, které dodávají životu smysl. Každý jedinec by měl mít schopnost odprostit se od obvyklého a odvážit se vydat dál, i když to občas znamená trochu finanční obětování. Tato odvaha přináší bohatství v podobě zkušeností, které jsou nenahraditelné a zůstanou s námi navždy.". Dále ještě přinášíme krátký videoreport z jarní akce.

Zdroj info: Autorský text.
Zdroj médií: Nikola Vrablová.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články