PRÁCE 🧰

Aktuální dopravní situace a info online na jednom místě

26. 1. 2022 1 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Chystáte-li se vyrazit na cestu, zvlášť tam, kde to dobře neznáte, měli byste si zjistit co nejvíce informací o trase dopředu. Kromě cesty samotné je pak dobré vědět, kde vás může čekat uzavírka nebo jiná dopravní komplikace. Aktuální dopravní situaci můžete zjistit z různých zdrojů.

Aktuální dopravní situace a info online

Články na téma aktuální dopravní nehody v Česku:

  1. Aktuální dopravní nehody na Vysočině
  2. Aktuální dopravní nehody Olomouc a okolí
  3. Aktuální dopravní nehody Pardubice a okolí
  4. Aktuální dopravní situace a info online - právě čtete
  5. Nehody a aktuální dopravní situace v Praze

Webové stránky

Pokud máte před cestou chvilku času, můžete si otevřít některé webové stránky, kde jsou aktuální dopravní informace přehledně zobrazené. Například na stránkách dopravniinfo.cz, které jsou napojené na ŘSD, najdete nejen přehled uzavírek a omezení na silnicích, ale také si na nich můžete zobrazit aktuální situaci v dopravě, včetně nehod a úseků se silnější dopravou.

Navigace

Další možností, odkud můžete zjistit informace o aktuální dopravní situaci, jsou online navigace. Tyto navigace vám kromě nejkratší trasy dokážou vyhledat i takovou, která je nejvhodnější z hlediska stávající dopravní situace. Na těchto mapách pak uvidíte zácpy a omezení v dopravě v reálném čase. I v případě, že se situace na silnici změní v průběhu cesty, dokážou tyto navigace zareagovat a samy naleznou vhodnou objízdnou trasu, po které dosáhnete cíle co nejdříve.

Rádio

Aktuální dopravní situaci můžete zjistit i z rádia. Zelená vlna Českého rozhlasu Radiožurnál poskytovala aktuální informace řidičům už v době, kdy si je nemohli zjistit online. Pravidelné dopravní zpravodajství přináší i nyní. Pokud zrovna řídíte a nemáte čas sledovat informace z jiných zdrojů, rádio vám podá aktuální informace, které se mohou hodit.

Zdroj info: Internet.
Zdroj médií: Depositphotos.

Podobné články