PRÁCE 🧰

VIDEO: Opravdu drahá nehoda Pagani Huayra BC a Porsche GT2 RS

8. 10. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Pagani

Myslíte si, že když do vaší perfektně naleštěné a udržované Octavie ťukne na parkovišti u obchoďáku nepozorný senior s Favoritem a promáčkne vám blatník, tak se právě odehrál konec světa? Ale jděte, to je naprosté nic proti tomu, co se stalo nedávno v Monze.

Pagani Huayra BC

Chvilka nepozornosti a nehoda byla na světě

Na slavném italském okruhu se nedávno odehrála akce, kterou pořádala tamní (italský) Top Gear. Neobešlo se to samozřejmě bez drahých supersportů. Zatáčka Prima Variante rozhodně nebyla prima pro majitele Porsche GT2 RS a řidiče Pagani Huyara BC, který v tom byl tak trochu nevinně.

Pagani zbrzdilo před zatáčkou dostatečně na to, aby ji plynule projelo. Bohužel střelec v Porsche probrzdil a do nebohého Pagani to narval z boku. Byl to slušný náraz a bezpochyby to bude v obou případech hodně, ale skutečně hodně drahá oprava.

Jezdcům se naštěstí nic vážného nestalo a neověřené informace hovoří o tom, že Pagani Huyara BC bylo testovací. Takže buď v něm seděl potenciální zákazník nebo tovární jezdec. Ještě poznámka na konec - závodní okruh je obvykle vy výjimkách pojišťoven...

Zdroj médií: motor1.

Podobné články