PRÁCE 🧰

Už i Mercedes má svoji koloběžku

19. 9. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Mercedes-Benz

Automobilky se poslední době předhánějí v tom, která představí nejlepší elektromobil. Ucpaná centra měst však nemusejí být vždy to pravé pro pohyb velkým autem. Proto se začínají objevovat i možnosti, dokoupit si v rámci příplatkové výbavy koloběžku.

Už i Mercedes má svoji koloběžku

Audi e-tron Scooter

Tento koncept počítá s tím, že řidič nechá svůj vůz třeba na okraji města a do centra, do práce nebo třeba na úřady se vydá na koloběžce. Audi ukázalo svůj e-tron Scooter, který by měl jít nabíjet ze speciální zásuvky v kufru samotného elektromobilu.

Pozadu nezůstal ani Seat, Volkswagen nebo Peugeot. A už i Mercedes naskočil na vlnu nového trendu a nechce si nechat ujet vlak. Na trh tak začátkem příštího roku uvede svoji vlastní koloběžku, která se bude jmenovat Mercedes-Benz E-Scooter. Samozřejmě nejlépe bude toto pohybovadlo nejlépe pasovat třeba k elektromobilu EQC.

Bohužel je koloběžka okopírovaná

Automobilka si koloběžku nevyvinula sama, ale spíše přebrandovala stroj společnosti Micro. Za černou barvu a trojcípou hvězdu si samozřejmě Mercedes nechá patřičně zaplatit. Kolik, to ještě zveřejněno nebylo.

Zdroj médií: mercedes.

Podobné články