PRÁCE 🧰

Toyota RAV4 dostala drsnější verzi Adventure. Koupíte ji jen jako hybrid

15. 9. 2021 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Toyota

Populární Toyota RAV4 teď cílí i na dobrodružnější povahy. V roce 2022 dorazí Adventure, která se terénu rozhodně nebojí.

U varianty Adventure je černá maska chladiče, která působí výrazněji a logo se usadilo na horizontálních lištách, které se přes masku táhnou. Mlhovky jsou v černých rámečcích dolní část nárazníku dostala lesklou povrchovou úpravu. Lemy podběhů jsou širší a kola jsou rovněž parádně tmavá. Barevně bude Adventure kombinovat Urban Khaki a sloupky, střecha a zadní spoiler budou v šedém odstínu Dynamic. Uvnitř bude zase černá kůže s oranžovým prošíváním.

Pohon obstará známý hybridní 2,5litrový čtyřválec spalující benzín, což znamená, že zadní náprava bude poháněna elektromotorem. Maximální výkon má hodnotu 222 koní a je možné tahat s RAV4 Adventure brzděné přívěsy o hmotnosti až 1650 kilogramů. Jelikož RAV4 dostane modernizaci, dotkne se to i tohoto modelu. Můžeme se tak těšit na projektorové LED světlomety a vylepšený prostor pro posádku. Objednání bude možné od letošního října, první zákazníci dostanou svá auta v prvním kvartálu roku 2022.

Zdroj médií: Toyota.

Podobné články