PRÁCE 🧰

Škoda ukázala skicu nového Superbu

7. 5. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Přepracovaný Superb ukáže Škoda v rámci Mistrovství světa v hokeji v Bratislavě. Do té doby nám musí stačit ochutnávka v podobě designérského náčrtu.

Skica přepracovaného automobilu Škoda Superb, který Škoda ukázala v rámci MS v hokeji v Bratislavě

Design Superbu odkrývá skica

Skica ukazuje především ostře řezané přední světlomety a zvýrazněné mlhovky. Poprvé také bude na zádi Suberbu nápis Škoda namísto loga. Subjektivně vypadá design skvěle, ale na finální soudy je samozřejmě nutné počkat, až se automobilka pochlubí s produkčním modelem. Je třeba také brát v potaz, že někdy auta působí naživo jinak, než na fotkách.

Pro někoho důležitější než design bude příchod plug-in hybridní varianty této vlajkové lodi. Parametry známy zatím nejsou, ale s nejvyšší pravděpodobností se budou víceméně shodovat s Passatem GTE, který má dle měřicího cyklu WLTP zvládat čistě na baterie 55 kilometrů. Více budeme vědět po představení, které se odehraje 23. května v Bratislavě.

Co Citigo?

Tak trochu ve stínu Superbu možná zůstane elektrická Škoda Citigo, která bude prvním prodávaným elektromobilem automobilky. Zde by se měl dojezd pohybovat kolem 300 kilometrů dle WLTP.

Zdroj médií: škoda.

Podobné články