PRÁCE 🧰

Prototyp nového Subaru BRZ spatřen na silnicích

14. 8. 2020 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Subaru

Automobilka Subaru minulý měsíc ukončila objednávky na výrobu nových BRZ 2020 v Japonsku. Nové BRZ by chtěla automobilka začít prodávat v roce 2022. Tyto špionážní záběry, které slouží jako důkaz o tom, jak daleko v průběhu vývoje na náhradě došlo, mají tedy určitou důvěryhodnost. 

Prototyp nové generace Subaru BRZ byl spatřen poblíž vývojového centra Michigan v jihovýchodní části Michiganu společně s Fordem Mustangem, který nám nyní slouží jako "porovnání".

prototyp Subaru BRZ v porovnání s Forem Mustangem

Prototyp má na fotografiích stále bohužel maskovací fólii, ze které ale i přes to můžeme vypozorovat alespoň pár vzhledových vlastností vozu, které, až na pár výjimek, vypadají stejně jako současné BRZ.  Především se zdá, že tento prototyp postrádá přehnané linie předních a zadních blatníků současného automobilu a místo toho se automobilka rozhodla pro čistší a elegantnější tvar. Zadní část připomíná staré Hyundai Genesis Coupe, nebo dokonce z některých úhlů Mercedes-Benz C-Class kupe.

prototyp Subaru BRZ

Je povzbuzující, že prototyp je zde viditelně menší než Mustang, ke kterému je stále přirovnáván. I přes to, že by stačilo dojít k závěru, že Subaru útočí na výkon Mustangu, mějte na paměti, že Subaru a Toyota nikdy nebudou potřebovat tolik energie, aby udržely krok s větším a těžším Mustangem. Očekává se, že Subaru i Toyota budou mít až 300 koňských sil, to si u Mustangu mohou nechat jen zdát.

prototyp Subaru BRZ

Informace přinesl web autoblog.com a carscoops.com

Zdroj médií: S. Baldauf/SB-Medien for carscoops.com.

Fotogalerie (8 fotek)

Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články