PRÁCE 🧰

Kalkulačka pojištění auta

25. 8. 2022 1 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Rádce motoristy Pojištění motoristy Jak vybrat pojištění vozidla Cena pojištění auta Kalkulačka motoristy Kalkulačka pojištění

Každé auto, které je provozováno na českých silnicích, musí mít povinné pojištění. Mimo to ale může mít i to dobrovolné. Jak si z nepřeberného množství pojištění vybrat? Pomůže kalkulačka pojištění auta.

Kalkulačka pojištění auta

Články na téma kolik stojí pojištění auta:

  1. Kalkulačka pojištění auta - právě čtete

V České republice si můžete na auto pořídit několik pojištění. Mezi to úplně nejzákladnější patří povinné ručení. Jeho výše se odvíjí od proměnných parametrů, a tak každý řidič může platit různou částku. Dále je to havarijní pojištění a pro cesty do zahraničí se hodí i to cestovní týkající automobilu.

Všechna tato pojištění můžete uzavřít za výhodnou cenu, jenže pro to musíte něco udělat. Pro takové účely slouží různé online kalkulačky pojištění auta, kam stačí zadat jen nejdůležitější údaje, aby vám následně vyjela nabídka pojištění na míru. Do finální ceny je nutné započítat i různá připojištění. Za nás doporučujeme si určitě připojistit čelní sklo nebo zvolit připojištění srážky se zvěří.

Kalkulačka pojištění auta zdarma a anonymně

Online kalkulačku najdete i na Portálu řidiče a nemusíte ji tak složitě hledat. Poptávka nabídek pojištění auta je samozřejmě zdarma. Pokud po vás některá kalkulačka či online srovnání pojistění něco bude chtít, stránku opusťte, může to být podvod. Stejně jako prohlížení jednotlivých nabídek je zcela nezávazné.

  Kalkulačka povinného ručení

Pojištění auta online sjednání skrze kalkulačku

A pokud si náhodou některé z pojištění aut vyberete, nemusíte kvůli tomu chodit na pobočku. Zpravidla stačí jen pár kliků na internetu nebo přímo u nás a máte sjednáno. Všechny smlouvy následně přijdou do emailové schránky.

  Kalkulačka havarijního pojištění

Zdroj info: Zkušenosti autora textu.
Zdroj médií: Depositphotos.
Pavel Táborský

Autor článku
Pavel je člověk, který má rád moderní technologie a přesně i taková auta. Když má volnou chvíli jezdí na různé automobilové srazy a jeho druhým domovem jsou závodní okruhy. 

Podobné články