PRÁCE 🧰

Peugeot odhalil nové dominantnější logo

26. 2. 2021 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Peugeot

Od začátku existence má Peugeot ve svém znaku symbol lva. Nyní se po 11 letech jeho vyobrazení mění.

Nové logo Peugeot

Jedna z nejstarších automobilek na světě píše novou kapitolu své existence. Charakter a vize Peugeotu potvrzuje nová identita a spolu s ní nové logo - v pořadí už jedenácté. To se odhalilo ve čtvrtek 25. února letošního roku - opět s hrdým lvem, který působí dominantněji a kurážněji než doposud.

Jedenáct let trvala sláva předchozího loga, které bylo včerejším dnem nahrazeno. Na nynější podobě se podílelo studio Peugeot Design Lab1. A není to jen emblém, který se dočkal obměny, ale i modelové řady dostaly svěží závan do svého vzhledu.

Logo automobilky

Logo se stává symbolem nové éry automobilky, protože v letošním roce přichází na řadu nová produktová řada. Prvním vyslancem bude model Peugeot 308. Současně s tím se rodí Stellantis - budoucí integrita automobilky.

DNA Peugeotu tvoří všechna období, kterými si od své existence prošel. Díky tomu může stále držet krok s konkurencí a zároveň si udržet svůj vlastní inovativní způsob. Výjimkou není ani ohled na změnu preferencí zákazníků, které se týkají řešení mobility. V tomto případě se budoucnost upírá směrem udržitelnosti, energetické transformace a e-mobility. Automobilka si dává za cíl, aby každý okamžik, který řidič stráví ve svém voze, byl časem užitečným a příjemně stráveným.

Zdroj médií: Peugeot.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články