PRÁCE 🧰

Legendy 2023: Ochutnávka přímo z místa

26. 5. 2023 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Motorsport

Už za pár hodin se otevřou brány největší motoristické akce u nás s názvem Legendy. My vám s předstihem přinášíme fotografie přímo z akce. Jaké jsou největší trháky letošních Legend?

Legendy 2023

Legendy 2023

To nejzásadnější z Legend se už tradičně odehrává v Křižíkových pavilonech. Slavnost Legendy se tento rok soustředí především na „německé hvězdy“, takže očekávejte záplavu německé produkce. Ty nejlepší kousky mají vyhrazený samostatný Pavilon německých hvězd. Na své si ale přijdou i fanoušci italské produkce, protože jen o pár kroků dále se nachází Ferrari pavilon s vystavenými vozy se hřebcem ve znaku. Ty nejrychlejší kousky z výstavy ale nabídne Shell Pavilon rychlosti, který je hned opadál.

Opomenout ale nesmíme ani prostory samotných automobilek, které jsou rozeseté po celém areálu, a kde si můžete prohlédnout ty nejčerstvější novinky na automobilovém trhu. Co by to ale bylo za Legendy bez klubové účasti? Své zástupce tu má téměř každá tradiční značka a o vzácné modely rozhodně není nouze. Na závěr potěšíme i fanoušky motorsportu a motosportu, závodních aut a motorek tu totiž najdete také požehnaně. Ochutnávku z Legend si můžete prohlédnout v naší galerii.

Legendy 2023

Kalendář auto-moto akcí

Zdroj info: Autorský text.
Zdroj médií: Radim Krejčík.

Podobné články