PRÁCE 🧰

Land Rover představil speciální edici Range Roveru. Je určena pouze pro astronauty a je v ní kus kosmické lodi

10. 5. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Pokud máte dost peněz, můžete si zaplatit výlet do vesmíru u společnosti Virgin Galactic, kterou vlastní Richard Branson. Po návratu si pak můžete koupit i tohle tak trochu speciální auto.

Land Rover představil speciální edici Range Roveru

Vesmír v autě

Základem je Range Rover v luxusní výbavě Autibiography a ve speciálním modrém laku pojmenovaném Zero Gravity Blue. V interiéru najdete samozřejmě nejrůznější detaily, které připomínají let do vesmíru, jako například graficky znázorněnou historii létání, případně si můžete na hlavovou opěrku nechat vyšít své iniciály. Po otevření dveří auto promítne na zem obraz kosmické lodi.

Jako pohon může sloužit jednotka P400e plug-i n hybrid, který zvládá čistě na baterii dojezd až 42 kilometrů. Konzervativnější astronauti ale pravděpodobně sáhnou spíše po osmiválcovém, přeplňovaném pětilitru V8 525.

Obyčejné držáky pití tu nenajdete

To hlavní ale skrývají držáky nápojů, které mají dna vyrobená z přistávací ližiny kosmické lodi SpaceShipTwo. O ceně se taktně mlčí, předpokládáme, že si dozví jen ti, kteří se do vesmíru se společností Virgin Atlantic podívají.

Zdroj médií: Land Rover.

Fotogalerie (5 fotek)

Podobné články