PRÁCE 🧰

Hyundai investuje 1,55 miliardy USD do nového výrobního závodu v Indonésii

28. 11. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Hyundai

Společnost Hyundai Motor Company oznámila, že uzavřela memorandum o shodě s indonéskou vládou ohledně jejího prvního výrobního závodu v této zemi. Rozšířením výroby do Indie si zajistí budoucí zdroje růstu, které pomohou vyvážit zpomalující poptávku na globálním automobilovém trhu.

Hyundai investuje 1,55 miliardy USD! Kam?

Nejmodernější výrobní závod bude vybudován na pozemku o rozloze 77,6 hektaru ve velkoměstě Kota Deltamas, které sdružuje průmyslové, obchodní a obytné zóny východně od Jakarty, hlavního města čtvrté nejlidnatější země na světě.

Memorandum? 26. listopadu podepsáno

Slavnostní oficiální podepsání memoranda o shodě se uskutečnilo 26. listopadu v jihokorejském výrobním závodě společnosti Hyundai v Ulsanu, který je největším integrovaným závodem na výrobu automobilů na světě. Slavnostního ceremoniálu se zúčastnili prezident Indonésie Joko Widodo, Luhut Binsar Pandjaitan, ministr Indonésie pro koordinaci námořních záležitostí a investicí, Airlangga Hartarto, ministr Indonésie pro koordinaci hospodářských záležitostí, Bahlil Lahadalia, předseda komise pro koordinaci investic v Indonésii (BKPM), Euisun Chung, výkonný viceprezident společnosti Hyundai Motor Group, a Wonhee Lee, prezident a generální ředitel společnosti Hyundai Motor Company.

Zdroj médií: hyundai.

Podobné články