PRÁCE 🧰

Americkou babičku štvala rychle jezdící auta. Začala rychlost měřit fénem!

23. 9. 2019 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Překračování maximální povolené rychlosti je poměrně běžným prohřeškem nejen u nás. V Americe se jistá dáma rozhodla zakročit proti tomuto nešvaru po svém.

Americkou babičku štvala rychle jezdící auta. Začala jejich rychlost měřit fénem

Patti Forest Baumgartner je babičkou, které ze všeho nejvíce záleží na tom, aby její vnoučata byla v bezpečí, když ji přijedou navštívit. Městem Finley Point v Montaně, kde Patti bydlí, prý většina řidičů projíždí vyšší než povolenou rychlostí, což se jí rozhodně nelíbí.

Situaci se rozhodla vyřešit poněkud svérázně. Vzala si fén, křeslo, něco k pití a sedla si k silnici předstírajíce, že měří rychlost. Jako imitace radaru jí neposloužilo nic jiného než zmíněný fén. Nepáchá tím nic nezákonného, ačkoliv je diskutabilní, na kolik je její snaha účinná.

Takto vypadá měření rychlosti fénem

Nevíme sice, kolik řidičů se skutečně zaleklo tohoto předstíraného měření rychlosti, ale jistý výsledek snaha této ženy činu měla. Se svojí aktivitou se podělila na Facebooku, což z ní udělalo tak trochu něco jako místní celebritu, o které se mluví. Možná tak Patty skutečně dosáhne svého a řidiči začnou Finley Pointem projíždět pomaleji.

Zdroj médií: facebook.

Podobné články