PRÁCE 🧰

Vratislav: Ubytování v hotelu Wyndham pár kroků od Rynku

7. 2. 2024 3 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Kam na výlet Rádce motoristy Cesta do Polska Tipy na výlety Vratislav a okolí

Pokud plánujete pobyt v polské Vratislavi, ale ještě nemáte vybrané ubytování, jste na správné adrese. Máme pro vás jeden tip na osvědčený hotel z mezinárodního řetězce Wyndham!

Wyndham hotel Wroclav

Čtyřhvězdičkový hotel Wyndham se nachází v srdci Wroclawi, jen pár kroků od hlavního Rynku a téměř naproti kostelu svaté Alžběty. Hotel hned na první pohled zaujme svým vzhledem, především pak mohutným atriem s prosklenou střechou, která propouští přirozené světlo. Zajímavým prvkem jsou také prosklené výtahy, které nejsou klasicky zabudované do stěny, ale jsou vypouklé a vyčnívají přes okraj do prostoru, což hostům nabízí neotřelý výhled.

Rozmanitá nabídka pokojů

Hosté mohou vybírat z mnoha typů pokojů upravených do nadčasového designu. Všechny pokoje jsou plně vybavené, i ten nejzákladnější disponuje televizí, varnou konvicí, fénem na vlasy, a dokonce i žehličkou s žehlicím prknem. Ceny se mění v závislosti na datu, který si vyberete. U každého pokoje je k dispozici několik cenových variant. My jsme se podívali na to, kolik zhruba zaplatíte za nejekonomičtější variantu pro dva, tedy Classic King room. Pro ilustraci jsme si zvolili noc ze 24. na 25. ledna a stránka nám vykalkulovala cenu 378 PLN za noc (2142 Kč). Zde ale není zahrnuta snídaně. Za tu si samozřejmě musíte připlatit. Hotel nabízí několik variant, přičemž ta nejlevnější vás vyjde na 476 PLN (cca 2700 Kč).

Pokud se hotel Wyndham rozhodnete navštívit jako čtyřčlenná rodina, nejlepší volbou pro vás bude Junior suite s manželskou postelí a rozkládací pohovkou. Při zvolení stejného data jako u předchozího příkladu zaplatíte za noc 648 PLN (3672 Kč), za nejvýhodnější variantu se snídaní pak 731 PLN (4142 Kč).

Hotelové služby

K uvolnění a relaxaci hotelovým hostům poslouží sauna či vířivka, po náročném dni můžete absolvovat některou ze SPA procedur. V nabídce jsou masáže, ošetření obličeje nebo očistné kúry, které zanechají vaše tělo a mysl v naprosté harmonii. Udržovat v kondici se můžete i při cestování. Ve Wyndhamu na vás čeká plně vybavené fitness centrum, jehož užití je pro hotelové hosty zcela zdarma.

Gastronomie na úrovni

V přízemí hotelu najdete Restauraci a Cafe bar "Jeden". Cafe bar hostům nabízí především pečivo, lehká jídla či nápoje. V restauraci si pak při širokém výběru různých předkrmů, salátů, polévek a hlavních jídel přijdou na své i sebenáročnější strávníci. Snídaně se podávají každý den ve speciální „snídaňové“ restauraci Poranna. Musíme poznamenat, že snídaně jsou opravdu opulentní. Bufet zahrnuje vše od množství uzenin a sýrů přes čerstvé ovoce, lívanečky nebo míchaná vajíčka až po různé druhy párků, a to jsme zdaleka nevyjmenovali vše. Samozřejmostí jsou i cereálie a jogurty, sladké pečivo nebo vyhlášené pomazánky. Na pití si můžete vybrat hned z několika druhů džusů, nechybí ani čerstvá káva a čaj.

Podzemní parkoviště

Nespornou výhodou hotelu je rozlehlé podzemní parkoviště, ze kterého můžete se zavazadly vyjet výtahem až ke svému pokoji. Parkoviště se nachází v takzvaném Wratislavia Center. Sice slouží kromě hotelu i veřejnosti, ale nemusíte se bát, hoteloví hosté tu mají speciálně vyhrazená místa. Parkování se vyřizuje na recepci a stojí 90 zlotých za den (510 Kč).

Hotel se hodí nejen pro obchodní cestující, ač tak svým dojmem lehce může působit. Můžeme ho vřele doporučit všem, ať už je důvod vaší návštěvy jakýkoliv. Usaďte se na pár dní v srdci Starého města a vychutnejte si jeho pulzující atmosféru!

Zdroj info: Hotel Wyndham Wroclaw.
Zdroj médií: Kateřina Tonarová, Hotel Wyndham Wroclaw.

Podobné články