PRÁCE 🧰

Vyrazili jsme se podívat na veterány pod zámkem v Dobřichovicích

9. 7. 2022 1 min. čtení diskuze (0) Reportáže

Koronavirová opatření jsou tatam, a tak jsme mohli konečně po dlouhé době vyrazit v sobotu 21. května na velmi hezký sraz konaný v Dobřichovicích pod zámkem.

Veteráni Dobřichovice

Články na téma akce a srazy veteránů:

  1. Reportáž ze srazu Grand Veteran 2019
  2. Závod veteránů Zbraslav - Jíloviště
  3. České srazy veteránů - kalendář 2021
  4. Veteráni pod zámkem - Dobřichovice - právě čtete

Veteránská akce v Dobřichovicích je poměrně mladá, letos se konal teprve čtvrtý ročník a byl pod záštitou Veteránského clubu Dobřichovice. Nicméně účast byla opravdu hojná - nejen vystavovatelů, ale i návštěvníků. Kromě klasických historických vozidel, byly k vidění youngtimery, ameriky i auta ze socialistického režimu.

Na své si tak mohl přijít opravdu každý, kdo má rád stará dobrá auta. V areálu pod zámkem a na přilehlé louce jste si mohli tak prohlédnout něco přes 200 automobilů. Později na akci také dorazila početná skupiny moderních i historických motocyklů.

Prohlížení aut na veteránském srazu nebylo jedinou zábavou. Po celý den hrála živá kapela a také se soutěžilo o nejhezčí automobil. Narazit jste mohli na stánky se suvenýry, ale i si zakoupit nějaké dobroty k snědku či limonádu na osvěžení v parním květnovém dnu. Počasí se vyvedlo a stejně tak i akce.

Podívejte se v následující galerii na pár fotografií z akce.

Zdroj info: Autorský text.
Zdroj médií: Michaela Rubešová.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články