PRÁCE 🧰

Registr vozidel Pardubice - kde najít a jaké služby poskytuje

10. 9. 2022 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Každý majitel vozu musí čas od času navštívit registr vozidel. Vybírat naštěstí můžete z řady míst kam zajít. Pokud hledáte pardubickou pobočku, budete se muset vydat do Černé za Bory.

Registr vozidel Pardubice

Články na téma registry vozidel:

  1. Registr vozidel Praha
  2. Registr vozidel Brno
  3. Registr vozidel Plzeň
  4. Registr vozidel Pardubice - právě čtete

Služby registru vozidel Pardubice

Registr vozidel je místo, kam se nejčastěji vydáváte za účelem registrace nebo přepisu vozidla. Pokud si koupíte nový vůz, budou vaše první cesta vést na registr, abyste svého čtyřkolého miláčka mohli plnohodnotně využívat. To samé platí i při převodu a přihlášení ojetého vozu. A to jak v případě, že jste vůz pořídili v Česku, nebo jste si ho přivezli ze zahraničí.

Na registr vozidel se budete muset vydat i v případě, že chcete vůz naopak prodat a vyvézt z republiky. Nebo i tehdy, když už daný model dosloužil a je třeba ho zcela vyřadit z evidence.

Pracovníci registru mají na starosti také vydávání náhradních registračních značek. Pokud vám značku někdo odcizil nebo jste si pořídili nosič kol, přes který není původní tabulka čitelná a nechce se vám ji pokaždé přemontovávat, můžete zažádat o vydání nové značky.

Na registr vozidel povedou vaše kroky i v případě, že potřebujete vystavit duplikát technického průkazu. To samé platí i v případě, že je třeba udělat v technickém průkazu nějaké změny.

Registr vozidel v Pardubicích

Pardubická pobočka registru vozidel se nachází v Černé za Bory na adrese Průmyslová 381. Úřední hodiny jsou v pondělí a středu od 8:00 do 11:00 a od 12:00 do 17:00. V úterý a ve čtvrtek je úřad otevřen veřejnosti od 8:00 do 11:00 a od 12:00 do 15:30.

V úterý a ve čtvrtek je pak možné si díky online rezervaci zabookovat přesný čas návštěvy registru. Rezervační systém najdete na adrese https://www.pardubice.eu/urad/radnice/on-line-rezervace/. Tam si budete moct vybrat svůj čas každé úterý a čtvrtek do 14:00 do 15:30. Díky tomu se vyhnete frontám a případnému dlouhému čekání.

Registry vozidel v Pardubickém kraji

Kromě pardubické pobočky najdete registr vozidel i v dalším městech kraje. Můžete si vybrat i z úřadů v České Třebové, Hlinsku, Holicích, Chrudimi, Králíkách, Lanškrouně, Litomyšli, Moravské Třebové, Poličce, Přelouči, Svitavách, Ústí nad Orlicí, Vysokém Mýtě nebo Žamberku.

Zdroj médií: Depositphotos.

Podobné články